Locale Altele
Luni, 19 Aprilie 2021
Luni, 19 Apr 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ministrul Culturii la Festivalul Naţionalităţilor din Bogdand
Florin Răchitan  - Duminica, 12 Septembrie 2010

Cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Naţionalităţilor din Bogdand l-a avut ca invitat de onoare pe ministrul Culturii, Kelemen Hunor, însoţit în defilarea din centrul comunei de preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, respectiv Adrian Ştef, precum şi de lideri judeţeni ai UDMR şi PNL, deoarece PSD-iştii şi PDL-iştii erau ocupaţi cu alegerile din Racşa.
 

 

Excepţie a făcut consilierul local PDL de Satu Mare, Sorin Ghilea, care a ţinut să fie prezent la acest eveniment festiv care reuneşte în fiecare an cele mai cunoscute ansambluri  folclorice ale naţionalităţilor conlocuitoare din judeţul Satu Mare.
 

 

Pe scenă au evoluat fanfara din Beltiug, formaţiile din Bogdand şi Corund alături de interpreta Lavinia Goste, formaţiile Terbete din Zalău, din Cehu Silvaniei, din Şamşud şi din Ilişua – Lompirt – toate din judeţul Sălaj, formaţiile din Valea lui Mihai şi Beiuş din judeţul Bihor, formaţia din Coltău - jud. Maramureş, formaţia germană din Urziceni, formaţia romilor din Stâna Formaţia MADISZ din Satu Mare, precum şi formaţiile din Nagyiván şi Nádudvar din Ungaria.

2627 vizite
Distribuie pe