Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Lansări de romane poliţiste la Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 20 Septembrie 2010

Două dintre cele mai de succes scriitoare din literatura contemporană românească, Oana Stoica Mujea şi Ivona Boitan, şi-au lansat vineri ultimele volume la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale din Satu Mare, în prezenţa unui mare număr de admiratori.

 

Oana Stoica Mujea, scriitoare originară din Piteşti, dar care a fost deja aproape „adoptată” de Satu Mare, unde şi-a lansat deja mai multe romane, a venit de data aceasta cu cel de-al treilea volum din seria de fantasy „Dinastiile”, cartea purtând titlul „Regina arkudă şi amuletele puterii”.

 

Prietena sa, Ivona Boitan, o clujeancă ce lucrează acum ca scenaristă la emisiunea Happy Hour de la ProTV, a venit la Satu Mare pentru a-şi lansa romanul poliţist „Hoţii de timp”.


 

Volumele şi autoarele lor au fost prezentate de omul de cultură Voicu D. Rusu, criticul literar Aurel Pop şi directorul Gazetei de Nord-Vest, Crina Dunca, în public ocupându-şi locurile multe prsonalităţi publice locale, dar şi elevi de liceu curioşi de operele tinerelor scriitoare.
 

1390 vizite
Distribuie pe