Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Night Before – noul E.P. al lui DJ Robbie Jay
Florin Răchitan  - Marti, 21 Septembrie 2010

După o vară petrecută la Bucureşti, unde a mixat, printre altele, la unul dintre cele mai tari cluburi din ţară, Barocco, Dj-ul sătmărean Robbie Jay s-a întors acasă cu un E.P. nou nouţ realizat împreună cu amicul său, ReDub din Oradea. Acesta e primul E.P. realizat de Robbie Jay & ReDub iar băieții n-au făcut deloc o treabă rea.

 

Este vorba de patru piese techno combinate foarte reușit cu sound-ul euphoric actual. Cea mai în forță piesă de pe E.P. este "Forgotten Paradise", ce prezintă un techno sound unic, combinat cu o linie melodică euforică.

 

A doua piesă importantă a release-ului se numește "Under The Line" și e vorba de un track de massive techno destinat ringului de dans.  

 

Celelalte 2 track-uri ale E.P.-ului sunt destinate afterparty-urilor, oferind un sunet de deep techno, presărat cu o line de bas foarte agresivă. Cea mai specială piesă e cea cu numărul 2, initulată "D.N.A." , fiind o piesă minimalistă îmbinată cu puțin techno și sunete acid.  

 

Cel mai expresiv track, care și sugerează numele EP-ului, este piesa intro intitulată "24 Hours". Această este cu adevărat o piesă de minimal-techno, cu o linie de bas deep și hard. "Night Before" este un E.P. care se potrivește perfect pe orice ring de dans din lume. 


 

Mai multe informaţii pe pagina de Facebook al lui Robbie Jay, care va fi invitatul lui DJ Gaby la emisiunea de dimineaţă de pe Nord-Vest TV, joi la ora 8,30. Piesele le puteţi asculta mai jos:


Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player


1882 vizite
Distribuie pe