Locale Altele
Luni, 25 Ianuarie 2021
Luni, 25 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Filmul Morgen, proiectat la Teatrul de Nord
Teatrul de Nord  - Vineri, 15 Octombrie 2010

Teatrul de Nord invită sătmărenii la film. MORGEN de Marian Crişan, o comedie românească filmată la Salonta, va fi proiectat luni, 18 octombrie, de la ora 19.30, în sala mare a Teatrului.

Filmul, în care joacă şi actorul Dorin C. Zachei, a câştigat mai multe premii la Festivalul de film de la Locarno. Printre premiile obţinute se numără şi premiul special al juriului, care este acordat celei de-a doua cea mai bună producţie din competiţie.

 

Acţiunea filmului este una cât se poate de interesantă. NELU lucrează ca agent de pază într-un supermarket din Salonta - un orăşel de pe graniţa româno-ungară. Pentru NELU, zilele trec la fel: în zori pescuieşte, apoi merge la lucru, iar seara se întoarce acasă.

 

Intr-o zi, NELU pescuieşte ceva neobişnuit: un emigrant care vrea sa treacă graniţa ilegal…Emigrantul îi oferă lui NELU bani pentru a-l ajuta să treacă graniţa. Fără să înţeleagă exact ce vrea să îi comunice emigrantul, NELU ia banii şi îi promite că îl va ajuta sa treacă graniţa mâine…MORGEN… Molcomul Nelu şi vorbăreţul turc vor lega una dintre cele mai improbabile prietenii de văzut la cinema.

 

Preţul biletului: 7 lei

3683 vizite
Distribuie pe