Locale Altele
Sambata, 30 Mai 2020
Sam, 30 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concert „Yesterdays” la Carei
Centrul Cultural Carei  - Joi, 4 Noiembrie 2010

Centrul Cultural al municipiului Carei si Fundatia „SayYes” prezinta duminca, 7 noiembrie 2010, concertul trupei „Yesterdays”. Trupa vine din Cluj-Napoca si are in componenta muzicieni de exceptie: Enyedi Zsolt – clape, Bogati Bokor Akos – chitara, Csergo Domoks – tobe, Kolumban Zoltan – bass.

 

La concertul din Carei, care va dura cca 100 de minute, vor fi prezenti si doi muzicieni care colaboreaza cu trupa in ultima perioada, pentru a intregi sound-ul trupei.

Repertoriul este unul extrem de variat si de complex, concertul cuprinzand piese proprii in limbile engleza si maghiara, intr-un stil care imbina perfect muzica pop cu rock-ul clasic si jazz-ul modern.

 

Formatia „Yesterdays” a sustinut concerte importante in tara si in strainatate, fiind apreciata pentru originalitatea de care dau dovada in conceperea si interpretarea muzicala. A editat un album in 2006 (Holdfénykert), care in 2007 a fost reeditat in Franta.

 

Concertul din Carei va incepe la ora 20, la Casa Comunitara Sf. Ladislau si va cuprinde pe langa piesele de pe primul album si melodii de pe urmatorul album al trupei. Pretul unui bilet este de 10 lei.

1142 vizite
Distribuie pe