Locale Altele
Luni, 25 Mai 2020
Luni, 25 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Teodora Enache & Friends
Florin Răchitan  - Sambata, 11 Decembrie 2010

Spectacol de înaltă ţinută vineri seara la Clubul Insomnia, la concertul de jazz ce a deschis actuala ediţie a Christmas Fest. Invitata de onoare a organizatorilor – Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” – a fost cea mai apreciată voce feminină a jazz-ului românesc, ce face furori şi peste ocean, Teodora Enache.

 

Acompaniată de doi prieteni, un pianist şi un contrabasist, care au făcut demonstraţii de virtuozitate de neegalat, Teodora Enache a arătat, în faţa unui public amuţit de admiraţie, de ce este numită de presa americană „noua Ella Fitzgerald de România”.

 

Recitalul ei a fost precedat de cel al băieţilor talentaţi de la M5 Quintet, o trupă ce are în componenţă muzicieni din Timişoara şi din Ungaria.

 

Vrem să credem că numărul relativ mic al spectatorilor s-a datorat crizei şi frigului, deoarece am mai văzut Clubul Insomnia full la alte concerte jazz, ceea ce înseamnă că există, totuşi, la Satu Mare, un public pasionat de muzica de calitate.
 

 

Miercuri urmează concertul de folk, la Clubul Poesis, şi avem convingerea că acolo vor trebui rezervate locurile cu câteva zile înainte, având în vedere faptul că vedeta serii va fi Mircea Florian.  

991 vizite
Distribuie pe