Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O sătmăreancă la „Dansez pentru tine”
Lorena Georgi  - Duminica, 12 Octombrie 2008

“Dansez pentru tine”, cunoscuta emisiune de la PRO TV,  începe un nou sezon vineri, 17 octombrie.
 
Site-ul ştirilor PRO TV anunţă că printre cei opt concurenţi care se pregătesc să cucerească inimile telespectatorilor se numără  şi o sătmăreancă. Alexandra Seles, de 21 de ani, împreună cu Marius Nedelcu, fost membru al trupei Akcent, vor lupta pentru ca familia ei să se reunească. Sătmăreanca noastră vrea să îşi aducă acasă mama bolnavă, plecată la muncă în Italia şi să îşi ajute tatăl, de asemenea bolnav. Astfel ar putea aduce liniştea surorii ei gemene şi a celorlalte surori. 

Pentru Alexandra, mama ei este o eroină. Toate problemele de sănătate nu au împiedicat-o să plece în Italia pentru a strânge bani, ca fetele sale să termine o facultate şi să porneasca în viaţă cu dreptul. Aproape tot ce câştigă trimite acasă la fete şi la soţul ei. Îşi opreşte doar câţiva bănuţi pentru a da telefon acasă, pentru că o mistuie dorul de familia ei.

Pe Alexandra Seles mulţi sătmăreni o cunosc de la spectacolele de miss organizate de liceele din Satu Mare, unde tânăra a dansat alături de trupa de la Palatul Copiilor. De asemenea, ea a dansat în urmă cu câţiva ani, împreună cu sora ei geamănă, la unul dintre cluburile din centrul oraşului.

Tags: dansez pentru tine  alexandra seles  pro tv  
13154 vizite
Distribuie pe