Locale Altele
Duminica, 1 Noiembrie 2020
Dum, 1 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Talk Show, cu Nichita Stănescu şi Emilian Onciu
Teatrul de Nord  - Miercuri, 9 Februarie 2011

Secţia română a Teatrului de Nord vă invită vineri 11 februarie 2010, ora 18.00, Sala Studio, la o emoţionantă întâlnire cu Nichita Stănescu şi Emilian Onciu prin versurile şi muzica lor, un eveniment special conceput şi moderat de Carol Erdös.

 

„De ce Talk Show? În vremurile astea e la modă, toate televiziunile ne bombardează cu astfel de emisiuni, dar din păcate conţinutul lor e cam gol, fără sens, căci nu au ceva interesant de spus. Dar lumea se uită şi non valoarea se etalează fără jenă. (Asta e opinia mea.)

 

Dacă titlul tot e la modă, de ce n-ar fi o nadă pentru a discuta şi lucruri de suflet despre oameni ce au lăsat în urma lor valoare. Ăsta a fost gândul de la care am alcătuit Talk show-ul. Pe Nichita Stănescu l-am cam uitat, iar Emilian Onciu merită o seară în care să-i ascultăm povestea.

Sala Studio mi-e dragă, aici am realizat multe spectacole, iar intimitatea ei m-a ajutat să fac să vibreze mai profund sufletele spectatorilor. Cu această speranţă îi aştept pe spectatori şi le promit că voi invita şi alte valori ce ne pot interesa şi emoţiona pe toţi”
- Carol Erdös

1434 vizite
Distribuie pe