Locale Altele
Joi, 20 Februarie 2020
Joi, 20 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Voltaj la Ziua Oraşului?
Florin Răchitan  - Joi, 24 Februarie 2011

Proaspăt reconfirmat în funcţie după concursul pe care l-a susţinut luna trecută, directorul Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu”, Gheorghe Molnar, a prezentat joi bilanţul activităţii instituţiei pe anul trecut şi planurile pe anul acesta, precizând că nu a dorit să prezinte mai repede acest bilanţ pentru a nu lăsa loc interpretărilor.

 

El s-a arătat mulţumit de varietatea şi numărul mare al programelor culturale organizate anul trecut prin forţe proprii sau în colaborare cu alte instituţii de cultură, în ciuda unui buget care scade de la an la an, din cauza crizei.

 

Punctele forte ale Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu” sunt considerate festivalurile de rock, jazz şi chitară acustică, fiecare costând în jur de 1,5 miliarde lei vechi, acestea adunând însă majoritatea celor aproximativ 24.000 de spectatori care au participat la evenimentele culturale de anul trecut.

 

Aceste festivaluri vor fi organizate şi în anul 2011, din bani mai puţini, primul fiind cel de chitară acustică, programat pentru luna mai.
 

 

În aceeaşi perioadă, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” va organiza şi evenimentele cuprinse în cadrul Zilelor Oraşului Satu Mare, iar Gheorghe Molnar şi-a exprimat speranţa că în acest an va reuşi să aducă pe scenă o trupă foarte îndrăgită de sătmăreni, Voltaj.

1622 vizite
Distribuie pe