Locale Altele
Marti, 27 Octombrie 2020
Marti, 27 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Talk Show” cu Claudia Şerdan, la Teatrul de Nord
Florin Răchitan  - Marti, 26 Aprilie 2011

Una dintre cele mai cunoscute folkiste ale Sătmarului din perioada de glorie a acestui gen muzical, Claudia Şerdan, revine pe scenă, după o lungă absenţă, în cadrul unui spectacol inedit ce face parte din seria „Talk Show” regizată de Carol Erdős. Recitalul va avea loc joi, de la ora 20, în sala mare a Teatrului de Nord.

 

În cadrul unei conferinţe de presă, regizorul Carol Erdős a declarat marţi că revenirea Claudiei Şerdan în faţa fanilor ei din Satu Mare se datorează întâmplării şi Facebook-ului, cei doi ţinând legătura pe acest site de socializare în momentul în care cântăreaţa a postat pe Youtube o piesă nouă cântată de ea în Italia, acolo unde trăieşte de mai bine de un deceniu.

 

Claudia Şerdan s-a arătat emoţionată de perspectiva reîntâlnirii cu publicul sătmărean, după ce nu a mai cântat într-un spectacol de vreo 15 ani, dar şi-a exprimat speranţa că se va ridica la înălţimea aşteptărilor publicului.

 

Ea va cânta atât piese folk vechi şi cunoscute, cât şi melodii noi de pe un album caracterizat ca fiind „Metal-kist”, la care lucrează acum în Italia şi pe care doreşte să-l lanseze la toamnă, tot la Satu Mare.

1472 vizite
Distribuie pe