Locale Altele
Joi, 12 Decembrie 2019
Joi, 12 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Premiu „In memoriam Fodor Istvan” pentru jurnalişti
Florin Răchitan  - Vineri, 24 Iunie 2011

Membrii Consiliului Reprezentanţilor UDMR Satu Mare au decis înfiinţarea unui premiu „In memoriam Fodor Istvan” pentru jurnalişti, ca un omagiu adus fostului nostru coleg de la Szatmari Magyar Hirlap, decedat nu demult la vârsta de 35 de ani.

Premiul va fi acordat în fiecare an unui ziarist din presa locală de limba maghiară, care se va dovedi demn pentru această distincţie.

 

UDMR va stabili o comisie formată din oameni de cultură, care vor acorda acest premiu pe baza unor criterii profesionale şi morale cărora le-a fost mereu fidel regretatul Fodor Istvan în scurta sa viaţă.

 

Cei selectaţi pentru a fi premiaţi trebuie să dea dovadă de profesionalism şi obiectivitate în informarea opiniei publice, dar să aibă şi rol constructiv în viaţa comunităţilor despre care relatează în organele mass-media.

 

Aşa cum a făcut mereu şi prietenul nostru pe care-l alintam Rodrigo şi care suntem convinşi că acum face şedinţă de redacţie, în ceruri, cu un alt regretat coleg al nostru, Iosif Ţiproc de la Informaţia Zilei.

1127 vizite
Distribuie pe