Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Un nou spectacol la Teatrul de Curte şi Cameră Macondo
Paul Sarvadi  - Marti, 19 Iulie 2011

Primul teatru privat al judeţului Satu Mare vă invită la spectacolul „Gaura din burtă. Tati, te iubesc”. Reprezentaţiile au loc vineri, sâmbătă şi duminică de la ora 20.00, pe strada Rakoczi Ferencz nr. 9, în Carei.

 

Spectacolul e semnat şi interpretat de Iulia Benze, o actriţă care şi-a început aventura teatrală la Carei, ca membră a trupei de liceeni G.E.T.A.

 

După ce a absolvit facultatea de Teatru şi Televiziune Cluj, secţia Actorie, în 2010, Iulia a fost admisă la Central School of Speech and Drama din Londra.

 

Preţul unui bilet este 10 RON, iar capacitatea sălii este de 35 de locuri. Rezervările se pot face telefonic la numărul 0748.974.342.

 

„Gaura din burtă. Tati, te iubesc” este o adaptarea după textul „Făptaşii” semnat de autorul german Thomas Jonigk. Spectacolul Iuliei începe când totul se sfârşeşte. E o explozie distrugătoare provocată de inocenţă.

 

Petra pune capăt dilemei sale tragice legate de relaţia incestuoasă cu propriul tată. Viaţa ei se scurge într-o clipită, prin faţa ochilor săi. Privirea ei, însă, rămâne aceeaşi. Fata devenită femeie, prin abuz, la o vârstă timpurie, a pierdut totul, nu şi mirarea.

1243 vizite
Distribuie pe