Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înscrieri la Festivalul Castelanii din Carei
Leontina Volosciuc  - Marti, 21 Octombrie 2008

Festivalul de creaţie şi interpretare muzicală “Castelanii” se va desfăşura la Carei în perioada 12-14 decembrie.

Festivalul este organizat de Casa de Cultură Muncicipală din Carei şi are ca scop promovarea personalităţilor vocale, a tinerilor cu talente artistice, încurajarea actului de creaţie muzicală, precum şi promovarea municipiului Carei ca centru dinamic de susţinere a dezvoltării muzicale a tineretului.

Concursul se va desfăşura pe două secţiuni: creaţie şi interpretare. Concurenţii pot participa simultan la ambele categorii. Organizatorii anunţă că în concurs vor fi acceptate doar piese compoziţii proprii sau piese compuse special pentru concurenţi. Sunt excluse melodii din repertoriul altor formaţii sau solişti. Concurenţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 şi 36 de ani, genurile de muzică acceptate în concurs sunt muzică uşoară, pop sau dance. De asemenea, până pe data de 17 noiembrie, participanţii trebuie să expedieze o melodie negativ şi pozitiv pe suport CD, pe adresa: Casa de Cultură Municipală Carei, strada Iuliu Maniu nr. 12-14, cod 445100, judeţul Satu Mare sau pe adresa de mail festivalcarei@yahoo.com. Durata pieselor nu poate depăşi 4 minute.

Participarea în concurs va fi hotărâtă de un juriu, concurenţii fiind anunţaţi de rezultatul preselecţiei până la data de 24 noiembrie. Premiile festivalului: premiul I pentru cea mai bună interpretare - 1.200 lei, premiul II - 600 lei, premiul III - 300 lei, premiul pentru cea mai bună compoziţie - 400 lei.  Organizatorii asigură, la cerere, fiecărui concurent cazare şi masă  pe perioada desfăşurării manifestării. Concurenţii sub 18 ani vor fi însoţiţi de un supraveghetor adult. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către fiecare concurent în parte. Nu se percepe taxă de înscriere.

Tags: festival  muzica  castelanii  
3795 vizite
Distribuie pe