Locale Altele
Duminica, 28 Februarie 2021
Dum, 28 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Votează Pepsi Refresh şi nu te vei plictisi la bibliotecă!
Biblioteca Judeţeană  - Miercuri, 5 Octombrie 2011

După ani de zile de amorţeală, Biblioteca Judeţeană revine la viaţă big style! La nici o săptămână de la redeschiderea sălii de lectură, conducerea bibliotecii participă la o campanie lansată la nivel naţional de Pepsi, prin care doreşte să obţină finanţare pentru amenajarea unui spaţiu destinat exclusiv tinerilor.

Pentru aceasta, Biblioteca Judeţeană are nevoie de voturile sătmărenilor pe Facebook, într-o campanie care suntem convinşi că va fi pe placul băieţilor de la I Love Satu Mare şi de la  Sracok.ro (ştiu ei de ce îi menţionăm).

 

Un deziderat al Bibliotecii Judeţene Satu Mare este amenajarea unui spaţiu adecvat pentru tinerii din Satu Mare, în cadrul bibliotecii, unde să se desfăşoare activităţi pentru tineret: activităţi practice, interactive, jocuri, audiţii sau vizionare de filme, workshop-uri, colocvii.

 

Oraşul Satu Mare este un oraş mic. Tinerii nu au multe posibilităţi să se distreze, să socializeze, să-şi petreacă timpul liber, să descopere că au pasiuni şi preocupări comune într-un spaţiu sigur, în mod gratuit.

 

Pentru ce avem nevoie de 20.000 de dolari? Vrem să le schimbăm viaţa tinerilor noştri. Dorim să dotăm acest spaţiu cu mobilier nou, calculatoare, videoproiector, aparate foto, softuri educaţionale, jocuri şi filme noi, karaoke... la care să aibă acces gratuit şi fără discriminare tinerii comunităţii noastre.

 

Dorim să facem la bibliotecă un centru de educaţie nonformală, într-un mediu informal, un loc unde tinerii pot învăţa distrându-se. Tinerii sătmăreni merită să-şi petreacă timpul liber într-un mediu cald şi prietenos.

Dorim să facem la biblioteca noastră un loc altfel, unde tinerii pot ieşi din rutină, un loc în care tineri să se întâlnească cu alţi tineri cu preocupări comune, un loc unde se pot implica şi pot deveni utili pentru ceilalţi tineri, un loc unde pot interacţiona şi pot învăţa din experienţele celorlalţi, un loc unde se vor simţi valorizaţi.

 

Scopul nostru este să facem un loc de întâlnire modern şi echipat conform vremurilor în care trăim. Un loc al tinerilor la bibliotecă este o nevoie actuală a oraşului nostru. Te-am convins? Votează-ne ideea pe Facebook! Îţi mulţumim şi te aşteptăm la bibliotecă.

2762 vizite
Distribuie pe