Locale Altele
Miercuri, 15 Iulie 2020
Mie, 15 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziţie de desene şi fotografii despre violenţa în familie
Florin Răchitan  - Miercuri, 23 Noiembrie 2011

În cadrul campaniei „Violenţa în familie există… să vorbim despre ea!”, Serviciul Public de Asistenţă Socială a organizat miercuri la Muzeul Judeţean o expoziţie de desene şi fotografii realizate de Asociaţia Artiştilor Fotografi „Prisma”, cu scene care surprind fenomenul violenţei în familie, având scopul de a atrage atenţia asupra incidentelor care se petrec în spatele uşilor închise.


 

La vernisaj a participat şi viceprimarul Kereskenyi Gabor, alături de fotografii profesionişti de la Prisma şi reprezentanţii SPAS, în frunte cu directoarea Doina Văsuţ.


 

În continuarea campaniei, joi de la ora 17 elevii de la Şcoala de Arte vor prezenta în Sala Studio a Teatrului de Nord un spectacol având ca temă violenţa în familie. Intrarea este liberă pentru toţi cei interesaţi.


 

În ultima zi a campaniei, vineri, membrii reţelei locale de acţiune împotriva violenţei în familie vor distribui calendare, de la ora 12 în Hypermarketul Real, unde vor evalua şi atitudinea trecătorilor faţă de acest fenomen prin aplicarea unui mic chestionar. Apoi, de la ora 15, vor organiza un marş împotriva violenţei intrafamiliale în parcul din Centrul Vechi al oraşului.

5990 vizite
Distribuie pe