Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concert Sistem la Gala Autonet
Florin Răchitan  - Joi, 22 Decembrie 2011

Gala „Caritate pentru Mobilitate” organizată de societatea Autonet Import a atras sute de sătmăreni miercuri seara la Casa de Cultură a Sindicatelor, la un spectacol ce a avut capete de afiş formaţiile 4Ever şi Sistem, show ce a încununat o campanie de caritate ce s-a desfăşurat timp de mai multe săptămâni pentru sprijinirea persoanelor cu disabilităţi.
 


Ca de obicei, trupa Sistem a făcut un show incendiar, apreciat de spectatorii între care s-a numărat şi primarul Iuliu Ilyes.

 

În cadrul proiectului de caritate „pARTs”, derulat de societatea Autonet, studenţii Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca au realizat lucrări de artă din piese de schimb, anvelope şi alte materiale specifice industriei automobilistice, ce au fost scoase la licitaţie, iar cumpărătorii s-au întâlnit cu artiştii în timpul Galei “Caritate pentru Mobilitate”.


 

Banii obţinuţi din vânzarea lucrărilor de artă vor fi donaţi pentru achiziţionarea unui număr de 200 de scaune cu rotile şi proteze speciale pentru tineri cu dizabilităţi.

2252 vizite
Distribuie pe