Locale Altele
Duminica, 25 August 2019
Dum, 25 Aug 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Programe de Ziua Pământului organizate de ACT 4U
ACT 4U  - Vineri, 20 Aprilie 2012

Fiecare zi o datoram Pamantului. Fara el, noi nu am fi. Fara bunavointa si rezistenta lui, noi nu am fi ajuns unde suntem acum. Suntem copiii Pamantului, dar nu suntem alegerea lui. Suntem fiii si fiicele pamantului, inca in viata, inca respirand, avand puterea sa schimbam lumea.

 

Ziua Pamantului are scopul de a atrage atentia asupra degradarii mediului inconjurator asupra efectelor poluarii si sa educe cu privire la actiunile pe care fiecare dintre noi le poate intreprinde pentru a ajuta la conservarea naturii.

 

De Ziua Pamantului am putea sa incepem sa selectam deseurile casnice astfel incat sa punem hartia, plasticul si sticla in containerele special amenajate din oras sau sa alegem bicicleta in locul masinii sau chiar o plimbare spre scoala sau locul de munca.

 

Tu cum sarbatoresti Planeta Albastra?

 

Vino duminica, 22 Aprilie, în Pasajul Corneliu Coposu, incepand cu ora 12, impreuna cu echipa ACT 4U, sa sarbatorim Ziua Pamantului. Pregatim Planetei o petrecere surpriza prin activitati eco-distractive si recreative: expozitie foto ,,Open Your Eyes"", atelier de creatie cu vanzare accesorii eco-made, concerte, concursuri pentru copii, casute din materiale reciclabile, bowling, Earth Day flashmob.

 

Let"s do it Satu Mare! Eco is fun !

1120 vizite
Distribuie pe