Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Ziua Copilului la Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 1 Iunie 2012

Copiii din Satu Mare au fost cu adevărat răsfăţaţi de ziua lor, având la dispoziţie o sumedenie de evenimente distractive organizate pentru ei în diferite puncte ale oraşului.
 


Manifestările principale au avut loc în Groapa lui Gyuszi din Centrul Nou, unde s-a desfăşurat finala campaniei „Jocuri de copii” organizată de Fundaţia Maria, Radio Transilvania şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

 

În cadrul spectacolului cu titlul „Poliţist Junior”, copiii de la diferite şcoli şi grădiniţe din municipiu au prezentat recitaluri având ca temă activitatea poliţiştilor şi au avut ocazia să se întâlnească personal cu oamenii legii. 

În acelaşi timp, în parcul din Centrul Vechi, alte grupuri de copii participau la un concurs de desene pe asfalt, organizat de UDMR Satu Mare.
 

Manifestări asemănătoare, dedicate copiilor, au avut loc în cursul zilei de vineri şi la Direcţia pentru Protecţia Copilului, la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi chiar şi la Penitenciar, unde persoanele private de libertate au avut ocazia să petreacă o după-amiază în compania copiilor din familiile lor.

1708 vizite
Distribuie pe