Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
Concurs de poezii şi desene de Ziua Armatei Române
Direcţia de Cultură Carei  - Marti, 16 Octombrie 2012

Cu ocazia Zilei Armatei Române, Direcţia de Cultură Carei organizează un concurs de poezie și desen pentru tinerii pasionați de artă.

 

Concursul, are două teme principale: 

 

1. Carei - Ultima brazdă de pământ eliberată  sau Armata Română;

2. Regele Mihai (cu ocazia aniversării Majestății Sale Regele Mihai I).

 

Poeziile vor fi dactilografiate obligatoriu și vor fi introduse într-un plic (închis) conţinând datele de identificare: numele, anul nașterii, școala, clasa. Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen) care vor avea trecute în partea de jos a paginii numele, instituția de învățământ, clasa. Un elev poate participa în concurs cu maxim 2 lucrări.

 

Lucrările se vor depune la Castelul Karolyi, de luni până vineri între orele 8-14, până în data de 23 octombrie 2012, la Direcția de Cultură. Desenele vor fi expuse în cadrul unei expoziții într-o sală a castelului în perioada 29 octombrie – 4 noiembrie.

 

Premiile vor consta în cărți și diplome. În funcție de locurile pe care se clasează elevii, vor fi premiate și instituțiile de învățământ. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 30 octombrie.

 

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-861.481 sau la adresa de e-mail: culturacarei@yahoo.com. Persoană de contact: Bogdan Georgescu.

3934 vizite
Distribuie pe