Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Casting “Miss Satu Mare 2012”
Interstyle Models Agency  - Marti, 20 Noiembrie 2012

Interstyle Models Agency în parteneriat cu Miss TV România organizează castig pentru desemnarea “MISS Satu Mare 2012”.

 

Castingul se desfăşoară on-line prin înscriere directă pe site-ul www.miss-satumare.ro completând un formular cu datele personale solicitate. La finalul perioadei de înscriere va avea loc un casting final cu vizionare, la care vor fi invitate candidatele înscrise on-line.

 

Condiţii de participare, pot participa candidate din tot judeţul Satu Mare, chiar dacă momentan sunt cu domiciliul temporar în alte localităţi studente , cu vârstă minimă 15 ani împliniţi până la data castingului final, iar vârsta maximă este 23 ani.

 

Ataşaţi trei poze recente, nu este necesar sa fie profesionale, nu mai vechi de trei luni, în care să fii cât mai naturală: portret, în costum de baie sau lenjerie şi una în blugi, fără make-up, părul natural, fără coafura sau aranjamente.

 

Datele personale: nume, prenume; vârsta şi data naşterii; adresa de domiciliu şi de contact; număr de telefon şi adresa de e-mail, Facebook, statut social: elev, student, angajat; acordul părinţilor/tutore pentru minori la castingul final, pentru minori este obligatorie prezenţa unuia dintre ei ; o scurta prezentare de exemplu activităţi extraşcolare, hobby, talente artistice, etc.

 

Dimensiuni reale: înălţime, greutate, măsura bust, talie, şold, măsura pantofi/blugi/rochie; culoarea părului, natural sau vopsit; pentru transmirere de date eronate, candidata va fi descalificată.

 

Trimiteti datele pentru înscriere şi pozele ataşate la adresa de e-mail: casting@miss-satumare.ro de luni 19 noiembrie 2012 până vineri 30 noiembrie. Informaţii la tel.: 07555 69469 si pe e-mail: office@interstyle-models.ro

 

Nu se percepe taxă de înscriere sau participare, nu este necesară experienţa în domeniul modelingului, Este un concurs care va desemna cea mai frumoasă sătmăreancă. Câştigătoarea va participa la Bucureşti la finala MISS lenjerie România 2012.

1326 vizite
Distribuie pe