Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
Valentine’s Day cu tineretul social-democrat
TSD Satu Mare  - Luni, 18 Februarie 2013

În seara zilei de vineri, 15 februarie a.c., cu ocazia sărbătorii Valentine’s Day, Biroul Permanent Judeţean  al PSD a organizat la restaurantul Aurora  „Ziua Îndrăgostiţilor (de carte, de muncă, de politică, de frumos) din PSD”.
 

 

La manifestare au participat în jur de 150 tineri social - democraţi care au fost implicaţi activ în campaniile electorale victorioase din 2012. 

 

La premierea pe secţiuni au fost prezenţi şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, senatorul Valer Marian, deputatul Octavian Petric şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, care le-au oferit tinerilor o surpriză muzicală cu marele maestru Dumitru Fărcaş.

 

Participanţii au avut parte şi de un recital folk cu Octavian Bud şi Sorin Bălaj. În rest, ambianţa muzicală şi antrenul au fost asigurate de DJ Gabi. Pofta  de mâncare a fost rezolvată cu un bufet suedez iar setea a fost stinsă cu un hectolitru de vin plus apa minerală adiacentă.

 

Premianţii pe secţiuni au fost următorii:

 

- la secţiunea „carte”: I. Lacrima Istrăuan; II. Raul Băbţan; III. Alina Nagy Chiş.

- la secţiunea „muncă”: I. Organizaţia municipală Satu Mare a TSD; II. Organizaţia orăşenească Tăşnad a TSD; III. Organizaţia orăşenească Negreşti – Oaş a TSD.

- la secţiunea „politică”: I. Virgil Dragoş; II. Ioana Bran; III. Manuela Rogoz.

- la secţiunea „frumos” s-a organizat un concurs pentru cea mai frumoasă pereche, cu următorii câştigători: I. Horea şi Mihaela Benţe, II. Daniel Supuran şi Adela Pop, III. Stelian Chiş şi Denisa Filip.

1251 vizite
Distribuie pe