Marti, 09 Februarie 2016 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Cabinet de Biorezonanţă la Satu Mare
SM Online - Luni, 19 Aprilie 2010

Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament nou introdusa intre metodele de investigatie alternative ale starii de sanatate. Aparatura biorezonanta QXCI – SCIO permite inregistrarea parametrilor bioelectromagnetici si evaluarea starii de sanatate intr-un interval foarte scurt de timp 20-30 de minute .

 

Organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice de slaba intensitate. Aceste oscilatii sun numite fiziologice sau armonice, fiind caracteristice organismului sanatos.

Daca o persoana se imbolnaveste sau unul din organele sale ajunge sa functioneze disproportional, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care duc la ruperea echilibrului fiziologic homeostazic al organismului.

 

Daca organismul, prin propriile sale forte, nu poate stabili un echilibru intre oscilatiile fiziologice si cele patologice, reducand la minimum influentele patologice, atunci boala are toate conditiile sa se manifeste si sa progreseze.

 

Fluctuatiile electromagnetice sunt culese cu ajutorul unui electrod si conduse prin cablul electric la dispozitivul de analiza unde sunt selectate, reformate si divizate in oscilatii fiziologice si patologice. Componente ale acestor oscilatii sunt transmise inapoi la sursa, constituind astfel un mecanism de feedback.

 

Terapia prin biorezonanta elibereaza organismul de blocaje energetice produse de factorii patogeni. Lipsa efectelor secundare si raspunsul prompt al organismului permite reducerea sau inlaturarea completa a tratamentelor medicamentoase, actioneaza ca si terapie alternativa atunci cand este imposibil sa se obtina efecte de durata numai cu terapia conventionala sau este folosita complementar impreuna cu alte terapii alopate in sensul dirijarii, restaurarii si normalizarii proceselor biologice, functionale la nivelul structurilor celulare. Biorezonanta este perfect compatibila cu orice alta terapie neconventionala sau traditionala.

 

Stiinta de ultima generatie vine in sprijinul sanatatii noastre cu acest dispozitiv care poate diagnostica peste 100 de boli printr-o metoda neinvaziva, fara ace si fara radiatii.

Cei care au probleme de sanatate si vor sa-si controleze starea de sanatate intr-un mediu si intr-un mod placut, fara ace si fara radiatii, pot apela la serviciile noastre.

 

O simpla testare ne poate da rezultatul mai multor investigatii complicate si costisitoare sau ne poate indica ce analize trebuie sa facem pentru a avea un diagnostic corect, care sunt riscurile de boala, ce planta, remediu sau medicament sunt cele mai potrivite pentru fiecare. Astfel, pacientul poate cunoaste starea de sanatate in mod complet, iar medicul poate fi mai eficient in diagnosticare.

 

Prin biorezonanţă se obţin rezultate spectaculoase în diagnostizarea sau tratamentul unor afecţiuni cardiovasculare sau hepatice, alergii, deficit de vitamine, minerale sau aminoacizi, dezechilibre endocrine, stres şi tulburări psiho-emoţionale sau slăbirea sistemului imunitar din cauza viruşilor, bacteriilor sau paraziţilor, dar are o rată mare de succes şi terapiile antifumat.

 

Această tehnică este acum disponibilă şi la Satu Mare, la cabinetul de biorezonanţă de pe strada Tudor Vladimirescu nr.22. Programările se fac la numărul de telefon 0745-311.871 la dr. Nicoleta Toma.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
1
Pareri (3)
Autor : anca
Buna ziua, imi doresc sa raman insarcinata si lucrez la asta numai ca astazi am facut o consultatie cu biorezonanta. vreau sa va intreb: daca as fi insarcinata, biorezonanta dauneza copilului? Multumesc!
(26-09-2014,14:53)
Autor : IOANA
Buna, Sunt din Alba si as vrea sa imi deschid un cabinet de acest gen. Ati putea sa imi sugerati ce cursuri sunt bune pentru a te autoriza? Multumesc!
(19-08-2014,17:43)
Autor : Boitor Razvan
Sa zicem ca am o problema beuromotorie in urma unui avc, credeti ca m-ar putea ajuta?
(02-04-2013,12:53)
1
Vizite : 12877
Sfatul medicului

Operaţii cu laser, la umăr, în premieră la Spitalul Judeţean
Joi, 21 Ianuarie 2016
Cele mai discrete şi mai eficiente operaţii cu laser pentru refacerea muşchilor de încheietură de la nivelul umărului se fac, din această săptămână, şi la Spitalul Judeţean Satu Mare.
Ambasadorul Danemarcei vine cu Caravana Medicilor la Sanislău
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Ambasada Danemarcei în România susține companiile daneze în demersul lor de a se alătura Asociației Caravana cu Medici în vederea promovării unui sistem de sănătate publică axat pe prevenție.
Dr. Laura Bota: Opriţi campaniile politizate de prevenţie în sănătate!
Joi, 15 Octombrie 2015
Dr. Laura Bota, membru în Colegiul Medicilor Satu Mare, susţine că evenimentele derulate de partidele autohtone sub forma unor acţiuni de conştientizare a populaţiei asupra diferitelor probleme.
Spitalul privat de recuperare Polaris Medical a fost inaugurat la Cluj
Joi, 10 Septembrie 2015
Cel mai mare spital privat de recuperare din România, Polaris Medical, a fost inaugurat oficial astăzi în localitatea Suceagu de lângă Cluj-Napoca. Cu o echipă formată din 150 de medici, asistenți și personal auxiliar, spitalul oferă servicii.
Trebuie prevenită îmbolnăvirea românilor de către refugiați
Joi, 03 Septembrie 2015
Personal, sunt sceptică cu privire la primirea unui număr important, de câteva mii de oameni, de refugiaţi care să rămână pe teritoriul ţării noastre. Pe de o parte, sunt sigură că România nu este pregătită instituţional.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici