Sambata, 28 Martie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Cabinet de Biorezonanţă la Satu Mare
SM Online - Luni, 19 Aprilie 2010

Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament nou introdusa intre metodele de investigatie alternative ale starii de sanatate. Aparatura biorezonanta QXCI – SCIO permite inregistrarea parametrilor bioelectromagnetici si evaluarea starii de sanatate intr-un interval foarte scurt de timp 20-30 de minute .

 

Organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice de slaba intensitate. Aceste oscilatii sun numite fiziologice sau armonice, fiind caracteristice organismului sanatos.

Daca o persoana se imbolnaveste sau unul din organele sale ajunge sa functioneze disproportional, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care duc la ruperea echilibrului fiziologic homeostazic al organismului.

 

Daca organismul, prin propriile sale forte, nu poate stabili un echilibru intre oscilatiile fiziologice si cele patologice, reducand la minimum influentele patologice, atunci boala are toate conditiile sa se manifeste si sa progreseze.

 

Fluctuatiile electromagnetice sunt culese cu ajutorul unui electrod si conduse prin cablul electric la dispozitivul de analiza unde sunt selectate, reformate si divizate in oscilatii fiziologice si patologice. Componente ale acestor oscilatii sunt transmise inapoi la sursa, constituind astfel un mecanism de feedback.

 

Terapia prin biorezonanta elibereaza organismul de blocaje energetice produse de factorii patogeni. Lipsa efectelor secundare si raspunsul prompt al organismului permite reducerea sau inlaturarea completa a tratamentelor medicamentoase, actioneaza ca si terapie alternativa atunci cand este imposibil sa se obtina efecte de durata numai cu terapia conventionala sau este folosita complementar impreuna cu alte terapii alopate in sensul dirijarii, restaurarii si normalizarii proceselor biologice, functionale la nivelul structurilor celulare. Biorezonanta este perfect compatibila cu orice alta terapie neconventionala sau traditionala.

 

Stiinta de ultima generatie vine in sprijinul sanatatii noastre cu acest dispozitiv care poate diagnostica peste 100 de boli printr-o metoda neinvaziva, fara ace si fara radiatii.

Cei care au probleme de sanatate si vor sa-si controleze starea de sanatate intr-un mediu si intr-un mod placut, fara ace si fara radiatii, pot apela la serviciile noastre.

 

O simpla testare ne poate da rezultatul mai multor investigatii complicate si costisitoare sau ne poate indica ce analize trebuie sa facem pentru a avea un diagnostic corect, care sunt riscurile de boala, ce planta, remediu sau medicament sunt cele mai potrivite pentru fiecare. Astfel, pacientul poate cunoaste starea de sanatate in mod complet, iar medicul poate fi mai eficient in diagnosticare.

 

Prin biorezonanţă se obţin rezultate spectaculoase în diagnostizarea sau tratamentul unor afecţiuni cardiovasculare sau hepatice, alergii, deficit de vitamine, minerale sau aminoacizi, dezechilibre endocrine, stres şi tulburări psiho-emoţionale sau slăbirea sistemului imunitar din cauza viruşilor, bacteriilor sau paraziţilor, dar are o rată mare de succes şi terapiile antifumat.

 

Această tehnică este acum disponibilă şi la Satu Mare, la cabinetul de biorezonanţă de pe strada Tudor Vladimirescu nr.22. Programările se fac la numărul de telefon 0745-311.871 la dr. Nicoleta Toma.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
1
Pareri (3)
Autor : anca
Buna ziua, imi doresc sa raman insarcinata si lucrez la asta numai ca astazi am facut o consultatie cu biorezonanta. vreau sa va intreb: daca as fi insarcinata, biorezonanta dauneza copilului? Multumesc!
(26-09-2014,14:53)
Autor : IOANA
Buna, Sunt din Alba si as vrea sa imi deschid un cabinet de acest gen. Ati putea sa imi sugerati ce cursuri sunt bune pentru a te autoriza? Multumesc!
(19-08-2014,17:43)
Autor : Boitor Razvan
Sa zicem ca am o problema beuromotorie in urma unui avc, credeti ca m-ar putea ajuta?
(02-04-2013,12:53)
1
Vizite : 11582

Sfatul medicului

Cardurile de sănătate sunt obligatorii din 1 Mai. Sătmarul e pregătit.
Luni, 16 Martie 2015
În cadrul unei conferinţe de presă pe care au susţinut-o la sediul Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate, preşedintele-director general al acestei instituţii, Georgeta Pop, directorul responsabil cu relaţiile contractuale, Mihaela Curta, şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Dan Cojoc, au prezentat stadiul pregătirilor pentru introducerea cardului de sănătate în sistem.
Investiţii de 60 milioane de lei în sistemul sătmărean de sănătate
Vineri, 27 Februarie 2015
Domeniul de sănătate a fost deosebit de important pentru Consiliul Judeţean intotdeauna. De la preluarea mandatului de noua conducere din 2012, cele mai mari sume din bugetul alocat au mers către spitale. Ne dorim să eliminăm pierderile care apar în sistemul de sănătate, care sunt generate de tehnologii medicale sau servicii de sănătate puţin eficace sau insuficiente.
Măsuri pentru prevenirea Ebola în județul Satu Mare
Vineri, 31 Octombrie 2014
Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a dispus vineri, 31 octombrie 2014, către instituţiile cu atribuţii în domeniu măsurile necesare în vederea aplicării urgente a prevederilor hotărârilor Comitetului Naţional Ebola (C.N.E.) şi ale Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, transmise de către preşedintele C.N.E., secretarul de stat dr. Raed Arafat. Prin aceste hotărâri se stabileşte creşterea capacităţii de intervenţie în prevenirea şi combaterea infecţiilor cu virus Ebola.
TSD și OFSD s-au alăturat celor care serbează Ziua Mondială a Inimii
Vineri, 03 Octombrie 2014
La sediul Partidului Social Democrat Satu Mare a avut loc vineri o acțiune organizată de PSD, TSD, OFSD intitulată „Îngrijește-ți inima!”, eveniment dedicat Săptămânii Mondiale a Inimii. TSD și OFSD s-au alăturat celor care serbează Ziua Mondială a Inimii, iar prin acest eveniment se dorește contribuirea la creșterea gradului de conștientizare a populației asupra factorilor de risc ce duc la apariția bolilor cardiovasculare i să determine treptat o schimbare.
Tumoră uriaşă extirpată de la o tânără de 15 ani, la Satu Mare
Marti, 06 Mai 2014
În cadrul unei conferințe de presă susținută de conducerea Spitalului Județean Satu Mare, a fost prezentată marți o premieră în chirurgia vasculară din România, realizată de doctorul Galajda Zoltan, cazul unei fetițe în vârstă de 15 ani, care s-a născut cu o malformație, un hemangiom care a ajuns la dimensiuni uriașe, dar i-a fost extirpat în urma unei operaţii, fiindu-i salvată, astfel, viaţa. În afară de cei care au ajutat-o pe Alexandra, costurile operaţiei au fost suportate de Societatea Medicală Terapeutică şi de Consiliul Judeţean.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici