Locale Altele
Duminica, 29 Ianuarie 2023
Dum, 29 Ian 2023
Va invitam sa descoperiti noile colectii de mobilă Simex
Simex Group  - Sambata, 7 Noiembrie 2015

Venirea in intampinarea celor mai inalte asteptari si exigente ale clientilor reprezinta cheia de referinta pentru brandul nostru prin care ne diferentiem in piata si ne propunem, totodata, sa atingem, in fiecare an, noi standarde ale calitatii prin portofoliul complex si adaptabil de produse de mobilier, executate la cei mai inalti parametri, in fabricile Simex din Ardeal.

Pe fondul interesului din ce in ce mai mare al clientilor fata de mobila de foarte buna calitate, mobila realizata din lemn masiv, si in acest an am acordat o atentie deosebita lansarii pe piata a numeroase noi colectii, prin care reiteram de fiecare data dorinta noastra de a extinde din ce in ce mai mult spectrul de optiuni pe care clientii sa le poata avea atunci cand se hotarasc sa achizitioneze mobilier din lemn masiv.

Atat noile colectii Simex, cat si colectiile deja consacrate in randul iubitorilor mobilei stil exprima respectul nostru fata de mobila de arta, fata de calitatea veritabila. Nota de excelenta a fiecarui produs Simex este data de valorificarea la cele mai inalte standarde a lemnului masiv.

Furnirul natural din radacini de nuc si intarsia decorativa cu motive florale desavarsesc estetic si calitativ corpurile de mobilier.


PLASMA REGINA

Colectia Regina se afirma in randul colectiilor noastre printr-o identitate distincta si impozanta, ce lasa sa se intrevada nobletea finisajului executat magistral din esente pretioase de lemn masiv.

Arta prinde contur cu fiecare detaliu al Plasmei Regina, sculptura executata manual, ornamentatia fina, impregnata cu foita de aur si pictura realizata manual pe corpurile de mobilier transformand aceasta colectie intr-un veritabil exercitiu al excelentei in prelucrarea si valorificarea lemnului.

Va invitam sa descoperiti unicitatea si rafinamentul de exceptie al Plasmei Regina accesand: http://www.mobilasimex.ro/colectia-regina/plasma-colectia-regina

 

HOLUL CEZAR

Destinat elegantei absolute, Holul Cezar antreneaza vizual frumusetea naturala a lemnului si pretiozitatea tapiteriei realizata din materiale valoroase (piele naturala, goblen, catifea sau tesatura), aducand, astfel, in locuinta dumneavoastra, o nota de reala somptuozitate.

Puteti vizualiza imaginile, dimensiunile si preturile produselor din Colectia Cezar accesand: http://www.mobilasimex.ro/colectia-cezar/hol-colectia-cezar


PLASMA CLEOPATRA LUX

Virtuozitatea cu care este realizata Plasma Cleopatra Lux reflecta in detaliu consideratia noastra fata de mobila de arta, gradul de acuratete superior al pieselor de mobilier si ornamentatia bogata, scuptata manual de mesterii Simex, impunandu-se in randul iubitorilor mobilei de foarte buna calitate.

Plasma Cleopatra Lux constitue o completare la colectia omonima – Colectia Cleopatra Lux, compusa din garniturile: sufragerie, dormitor, cabinet si, de acum, plasma. Pentru mai multe informatii despre Colectia Cleopatra Lux, va invitam sa consultati site-ul: http://www.mobilasimex.ro/cleopatra-lux/cleopatra-lux-bufet-tv

 

SUFRAGERIA ALYONA

Desprinsa, parca, din decorurile maiestuoase de odinioara, Sufrageria Alyona are un profil unic si bine conturat, ce este atent pus in relief prin liniile drepte, solide si detaliile geometrice impunatoare.

Pregnanta puternica a lemnului masiv, in armonie cu furnirul natural din radacini de nuc, aplicat in tonuri rosiatice, precum si tapiteria in culori deschise, disponibila intr-o paleta larga de modele si materiale, contureaza o adevarata simbioza estetica prin care Colectia Alyona se poate integra cu usurinta in orice stil arhitectural.

Va invitam sa descoperiti liniile si detaliile rafinate ale Colectiei Alyona vizitand site-ul: http://www.mobilasimex.ro/sufragerie-alyona


CAMERA TINERET FIRENZE

Camera de Tineret Firenze constituie o noutate prin care ne adresam interioarelor de dimensiuni mai mici, care incorporeaza laolalta dormitorul si camera de zi, fiind destinate, de regula, copiilor.

Camera de Tineret Firenze cuprinde atat elementele specifice unei garnituri de dormitor (pat, dulap, noptiere), cat si piese de mobilier ce se regasesc, de obicei, intr-o camera de zi sau intr-o camera de lucru (masa de birou, scaun, etajera). 

Camera de Tineret Firenze este realizata, de asemenea, din lemn masiv si este furniruita cu furnir natural din radacini de nuc in combinatie cu furnir din nuc.

O data ce v-ati hotarat sa cumparati Camera de Tineret Firenze, puteti continua mobilarea locuintei pastrand aceeasi linie de design, intrucat Colectia Firenze cuprinde o paleta larga de garnituri: dormitor, sufragerie, hol, plasma.

Va invitam sa descoperiti Colectia Firenze, accesand site-ul: http://www.mobilasimex.ro/mobilier-firenze/mobila-tineret-firenze

Pentru mai multe informatii despre Colectiile Mobila Simex, va invitam sa consultati site-ul www.mobilasimex.ro

4572 vizite
Distribuie pe