Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Bărbaţii nu mai sunt atraşi de femeile cu picioare lungi
Libertatea  - Joi, 10 Decembrie 2009
Un nou studiu a dat peste cap concepţiile femeilor despre bărbaţi. Se pare că preferinţele acestora nu sunt în concordanţă cu ceea ce credeau ele, astfel sexul puternic nu mai este pasionat de picioarele lungi ale manechinelor.

Pentru a descoperi care sunt cele mai atractive picioare, cercetătorii de la Universitatea Westminster din Londra au realizat un sondaj, în care au fost intervievaţi 1.000 de bărbaţi şi femei, informează site-ul Daily Mail.

S-a constatat că dintre pozele care le-au fost arătate, bărbaţii au preferat femeile cu picioare de lungime medie, aproximativ jumătate din trup. Potrivit oamenilor de ştiinţă, alegerea bărbaţilor se bazează inconştient pe ipoteza că femeile care au picioare lungi, deţin un trunchi scurt, ceea ce presupune că sarcina ar putea deveni dificilă.

Un studiu anterior, realizat de Universitatea St. Andrews, a arătat că bărbaţii preferă femeile cu forme voluptoase în detrimentul manechinelor.

Tags: femei  picioare  lungi  
14206 vizite
Distribuie pe