Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
MEXTON la Satu Mare
SM Online  - Joi, 15 Aprilie 2010

Fetelor, dacă v-aţi surprins vreodată iubitul salivând în timp ce Daniela Crudu spune „Bună dimi!”, atunci cu siguranţă ştiţi că el nu se uită la emisiunea de dimineaţă numai ca să râdă la bancurile lui Răzvan&Dani, ci din cu totul alte motive.

 

Dar nu vă impacientaţi, puteţi obţine aproximativ acelaşi efect când spuneţi „Bună dimi!” dacă ascultaţi un sfat preţios. Pentru început, comparaţi fotografia alăturată cu una dintre fotografiile voastre.

OK, ştim că nu toată lumea îşi pune silicoane şi poate nu toate aveţi talie de viespe, dar ce ziceţi de corsetul de pe ea? Oare dacă aţi face rost de nişte haine asemănătoare, nu v-aţi face la fel de remarcate?

 

Acum aveţi această ocazie! Pe Drumul Careiului, la numărul C13, aproape de restaurantul Lotus, s-a deschis singurul magazin din Satu Mare în care găsiţi haine şi accesorii marca MEXTON, adică exact ceea ce poartă Daniela Crudu în fiecare zi.

 

Magazinul CORAL este deschis exclusiv pentru domnişoare cu fiţe, fără concurenţă, unde găsiţi cele mai variate sortimente de blugi şi îmbrăcăminte de club, cu marfa împrospătată săptămânal, pentru ca sătmărencele să ţină pasul cu moda.

 

Până vom avea mall la Satu Mare, magazinul CORAL este locul potrivit de unde vă puteţi procura cele mai provocatoare şi sexy haine din oraş. Apoi nu vă rămâne decât să „testaţi” efectul. Succes!
  

23467 vizite
Distribuie pe