Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Cei mai trendy ochelari de soare – la Roza Oro
SM Online  - Luni, 27 Mai 2013

UPDATE Vara 2013

Suntem în sezonul în care ochelarii de soare sunt aproape indispensabili, iar cineva care se respectă nu-i cumpără din piaţă, la duzină.
 


Cele mai populare mărci de ochelari de soare, care garantează calitate, dar şi priviri admirative pentru cei care-i poartă, se găsesc în Satu Mare numai la magazinele Roza Oro, în locaţiile deja binecunoscute.


Chopard, Givenchy, Escada, Police sunt mărcile cu care veţi face, cu siguranţă, impresie, oriunde vă veţi plimba în această vară. Şi să nu uităm nici accesoriile, pe măsura gusturilor rafinate ale celor care le poartă.
 
De mai bine de zece ani, verighetele şi bijuteriile Roza Oro înfrumuseţează viaţa tinerilor sătmăreni emoţionaţi înainte de a se pune în genunchi în faţa aleselor inimilor lor, pe cea a doamnelor care abia aşteaptă cadourile de aniversări sau pe cea a bărbaţilor trendy care ştiu că o brăţară sau un lănţişor discret "nu strică" atunci când e vorba de ispitit admiratoarele.

Nu degeaba toate miresele din Satu Mare îşi doresc verighete de la Roza Oro, deoarece ştiu că au de ales dintr-o ofertă de nu mai puţin de 400 de modele de verighete şi inele, toate realizate prin îmbinarea metodelor tradiţionale manufacturiere ale meşterilor bijutieri cu cea mai modernă tehnologie disponibilă în acest domeniu.

Totul pentru ca sătmărenii să se alinte cu cele mai rafinate şi elegante bijuterii, la preţuri care descurajează orice concurenţă. Acestea pot fi admirate şi cumpărate în mai multe magazine care fac parte integrantă deja de multă vreme din peisajul zonei centrale a oraşului.


 


 

Pe lângă magazinele de pe Drumul Careiului, de pe strada Horea, de pe Bulevardul I.C. Brătianu sau din incinta Complexului Comercial "Someş", clienţii sunt invitaţi acum să-şi aleagă bijuteriile preferate sau să comande execuţia unora după placul inimii la show-room-ul ultramodern şi elegant de pe strada Aurel Vlaicu, vis-a-vis de Szalka Tuzep.

Societatea Roza Oro este, de asemenea, cea mai mare importatoare a brand-urilor de renume internaţional, atât în ceea ce priveşte bijuteriile, cât şi accesoriile. În toate locaţiile Roza Oro, clienţii vor găsi elegantele ceasuri SETTE, componente Swarovski, precum şi cei mai cool ochelari de soare Police.Având experienţă îndelungată atât în producerea şi comercializarea, cât şi în distribuirea bijuteriilor de calitate la nivel naţional, Roza Oro este mereu la dispoziţia clienţilor şi partenerilor de afaceri, cu profesionalismul ce-i caracterizează pe angajaţii acestei societăţi de peste un deceniu.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-770 141.

22966 vizite
Distribuie pe