Locale Altele
Vineri, 7 Octombrie 2022
Vin, 7 Oct 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Cursuri de călărie pentru copii la Ştrandul Termal Carei
SM Online  - Joi, 7 Iulie 2011

În premieră în municipiul Carei, la Ştrandul Termal din localitate se organizează în acest sezon estival un program poate mai puţin obişnuit pentru cei care aleg să-şi petreacă aici week-end-urile sau vacanţa: cursuri de călărie pentru copii.

Administratorii ştrandului doresc să ofere astfel un serviciu educativ celor mai mici membri ai familiilor, dar şi un mod plăcut de petrecere a timpului liber. 

 

Cursurile se organizează în fiecare zi într-un spaţiu special amenajat în acest scop în incinta ştrandului, sub supravegherea unui instructor cu experienţă, Nagy Attila.

Cursurile se adresează în special copiilor cu vârste de până la zece ani, dar pot să urce în şa chiar şi adolescenţii curajoşi, dornici de experienţe diferite de cele din faţa calculatorului.

 

Cursanţii vor fi învăţaţi nu doar cum să călărească şi cum să colaboreze cu animalul, dar vor avea ocazia să dea o mână de ajutor şi la îngrijirea calului preferat, fiind astfel responsabilizaţi  faţă de mediu şi fiinţele din jurul lor.

 

O oră de curs costă 20 de lei, iar înscrierile se fac în fiecare zi în incinta ştrandului.  

4988 vizite
Distribuie pe