Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
La Michele – în sfârşit un Ristorante adevărat în Sătmar

Dacă v-aţi săturat de feluritele variante „originale” de pizza sătmărene şi vreţi să gustaţi un ossobuco adevărat, lasagna, pasta, gnocchi, risotto, minestrone, straciatella sau tiramisu ca la mamma mia acasă, atunci sunteţi invitaţi să treceţi pragul restaurantului La Michele, recent deschis pe strada Ady Endre nr.6, lângă fostul Bella Italia.


Prezenţa reţelei de restaurante La Michele în mai multe oraşe din ţară spune multe despre aprecierea de care se bucură în rândul gurmanzilor români.

Amenajat într-un stil de o eleganţă desăvârşită, cu o atmosferă prietenească la care îşi aduce contribuţia şi repertoriul de melodii italiene ce se aud în surdină, La Michele îi aşteaptă zilnic pe toţi sătmărenii dornici să petreacă ore plăcute în compania prietenilor, la o masă de pe care nu poate lipsi alături de specialităţile italiene consacrate, vinul casei, provenit din podgorii renumite.

De calitatea ireproşabilă a capodoperelor gastronomice se îngrijeşte personal maestrul bucătar Michele, ajutat de ucenicii săi care au deprins repede tainele acestei arte.

Ei au grijă ca meniul zilnic de prânz să fie mereu o surpriză plăcută pentru clienţi, iar pentru fiecare seară pregătesc şi preparate extra-meniu, adică specialităţi pe care nu le veţi găsi în meniul obişnuit al restaurantului, dar care sunt recomandate cu multă căldură de Chef Michele.

Meniul de la prânz este consistent, cu trei feluri de specialităţi nemaivăzute la nici un alt restaurant din Satu Mare, la preţul de 25 lei, în care este inclusă şi băutura răcoritoare sau, la alegere, un pahar de vin sau o halbă de bere. Meniul poate fi consultat zilnic pe pagina de Facebook a restaurantului.

La buna dispoziţie a clienţilor contribuie şi servirea rapidă şi elegantă a tuturor felurilor comandate, ceea ce face ca oricare cină consumată aici să fie un eveniment de neuitat.


Sălile restaurantului la Michele pot fi rezervate şi pentru evenimente festive, apelând numărul de telefon 0760-678.881.

14418 vizite
Distribuie pe