Locale Altele
Vineri, 7 Octombrie 2022
Vin, 7 Oct 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Târgul de Nunţi ART MARRIAGE, la cea de-a V-a ediţie
ART MARRIAGE  - Duminica, 20 Ianuarie 2013

Târgul de nunţi ART MARRIAGE ajuns la a V-a ediţie şi se va desfăşura în perioada 15-17 februarie 2013 în aceeaşi locaţie ca anul trecut, respectiv în sala de deasupra Centrului de Dializă, la Cap Pod Decebal, lângă fostul cinematograf Luceafărul.

 

Până în momentul de față 90% din spațiul dedicat târgului este ocupat de 30 de firme de profil.

Pentru prima dată, la târgul ART MARRIAGE va participa și o societate de patiserie și dulciuri din Ungaria, dar și o firmă de bijuterii care se va prezenta cu o ofertă bogată de verighete și nu numai.

 

În acest an, Parada Rochiilor de Mireasă se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor în 17 februarie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul unui spectacol intitulat ”Un nou început...”, denumire inspirată de așa-zisa „apocalipsă din 21 decembrie 2012”, iar în ediția din 2013 târgul de nunți ART MARRIAGE o ia de la capăt.

 

Dacă la ediţia de anul trecut au participat peste 1.500 de vizitatori, organizatorii pregătesc acum noi surprize pentru și mai mulți oaspeți ai târgului ART MARRIAGE.

5732 vizite
Distribuie pe