Locale Altele
Miercuri, 12 Iunie 2024
Mie, 12 Iun 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Femeile trecute de 40 de ani fac mai mult sex, dar nu cu soţul
Libertatea  - Joi, 5 Februarie 2009

În urma unor  sondaje de opinie se pare că femeile au parte de cele mai satisfacătoare partide de sex atunci când trec de 40 de ani. În spatele acestui lucru stau hormonii, relaţiile extraconjugale sau imaginea bună de sine?

Într-un sondaj efectuat de revista Health Plus în cadrul căruia au fost intervievate 2000 de femei, 77% au declarat că sunt satisfăcute sexual mai mult după 40 de ani. Totodată,  82% dintre ele au marturisit că sexul este la fel de important ca întotdeauna.

De asemenea, conform unui studiu american se pare că femeile de peste 40 de ani fac sex mai des decât cele mai tinere.

Chiar dacă uneori asociem sexul cu tinereţea, realitatea este că, odată cu trecerea timpului, femeile care se apropie de menopauza ating vârful sexualităţii şi asta pentru că învaţă să renunţe la nesiguranţă.

"Femeile mai tinere sunt obsedate de înfăţişarea lor, de greutatea lor şi de multe altele, iar aceste temeri le subminează încrederea în ele şi nu le lasă să se simtă bine",a declarat psihoterapeutul Jane Polden .

Se pare că atunci când ajung la 40 de ani, multe femei îşi dau seama că şi-au închinat viata necesitaţilor altora şi s-au neglijat. Acestea încep să se răsfeţe şi acordă mai mult timp ieşirilor în oraş pentru a se relaxa împreuna cu soţul - sau amantul.

Datele cu privire la aventurile extraconjugale relevă faptul că multe femeile trecute de 40 de ani fac sex cu altcineva decat soţul lor. Conform unui studiu realizat de University of New Hampshire vârsta medie la care femeile au aventuri este de 45 de ani, iar pentru bărbaţi este 55.

Tags: femeie  varsta  sex  
10377 vizite
Distribuie pe