Miercuri, 10 Februarie 2016 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
New Irish Pub in town
SM Online - Duminica, 12 Decembrie 2010

De când Sfântul Patrick a alungat şerpii din Insula de Smarald, cârciumile irlandezilor sunt vestite în toată lumea pentru atmosfera şi spiritul de viaţă promovat cu licorile aromate ale distileriilor tradiţionale şi cu halbe straşnice de Guiness. Cu toate că e la modă în ultimii ani, sătmărenii nu mai trebuie să plece la Dublin pentru toate acestea.


 

Nimeni nu s-ar aştepta, dar la intrarea în Micro 16 tocmai s-a deschis un Irish Pub. Pe strada Astronauţilor 1A, într-o zonă circulată, la doi paşi de Drumul Careiului, The Irish Pub îşi aşteaptă clienţii cu un decor autentic şi elegant, cu finisaje rafinate ale mobilierului şi elementelor de construcţie.


 

Este o investiţie care aduce, cu siguranţă, o pată de culoare în gri-ul cartierului, dovedind că se poate deschide acolo şi altceva, nu doar crâşme ordinare cu votcă Skandic. Şi suntem convinşi că locuitorii cartierului, dar nu numai ei, vor aprecia locul în care au de acum ocazia să petreacă seri plăcute împreună cu prietenii, în condiţii civilizate.


 

Oferta de băuturi alcoolice sau non-alcoolice este impresionantă, la preţuri evident sub cele practicate de localurile de fiţe din zona centrală a oraşului. Cafele şi ceaiuri pentru toate gusturile, fresh din fructe proaspete, numeroase sortimente de tării, vinuri şi bere, dintre care nu pot să lipsească, bineînţeles, whisky-ul irlandez adevărat şi Guiness-ul.
 

 

O surpriză plăcută este prezenţa covrigeilor pe mese, oferite gratuit tuturor clienţilor care pot să ronţăie, astfel, toată seara, lângă un pahar de vorbă cu amicii. Odată cu apropierea Sărbătorilor, mesele sunt împodobite şi cu decoraţiuni specifice, iar de pe ele nu lipsesc nici  bomboanele dulci pentru domnişoare.


 

Orele petrecute la The Irish Pub sunt cu atât mai plăcute cu cât pe cele trei plasme instalate pe pereţi pot fi urmărite meciuri sau programe TV preferate, iar muzica în surdină asigură fundalul sonor potrivit pentru dezbaterea problemelor de căpătâi ale vieţii.


 

Dacă v-am trezit interesul, invitaţi-vă prietenii la The Irish Pub, pe strada Astronauţilor 1A, iar ei vă vor mulţumi pentru iniţiativă. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0744-853222.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
1
Pareri (15)
Autor : Doru
MORTI VOSTII DE IDIOTII...CE SUNTETII..NU POATE DORMI OAMENII DE VOI ...,SARACIILE PAMANTULUI...CRASMA DE 2 LEI PATRON IDIOT...
(30-07-2014,23:35)
Autor : Mircea
Singurul pub adevarat cu atmosfera irlandeaza e Back Door pub, cunoscatorii stiu
(25-01-2011,19:17)
Autor : unu
pai e kiss tv
(08-01-2011,22:25)
Autor : conteaza?
foarte mic localul. din poze nu-ti dai seama.
(19-12-2010,18:38)
Autor : ungur
mai bine o poza cu louisa lane :P
(13-12-2010,22:01)
Autor : fgj
nu are cur domnu rachitan, foarte naspa "ziaristu" en ultima poze.
(13-12-2010,21:59)
Autor : 123
ce muzica se asculta acolo? daca baga rah.aturi gen: kissfm, zu atunci e degeaba.
(13-12-2010,15:40)
Autor : Flo
Foarte frumos local !
(13-12-2010,13:30)
Autor : paracaidistu
i like the name of the street. "astronautilor". :) i didnt even bother about reading the articol. paid articles suck. p.s cute girl on the bar. :)
(13-12-2010,08:32)
Autor : Mihai
mda... pe criza asta chiar de aparate ducem lipsa si fara aparate se poate...
(12-12-2010,22:06)
Autor : beeboy
cica cartier gri...ba asta care face reclama pe net cu 'votca'ta....analfabetule...sa sti ca cartieru ala se descurca si fara aparatele voastre,nu ne da tu momeala...din cate stiu daca e rub e fara aparate,da?cum spunea-i si tu de crasme!!!a voastra va fi cea mai mare
(12-12-2010,21:45)
Autor : rrrr
cum sun preturile ?? piperate???
(12-12-2010,21:22)
Autor : alex
In ultima vreme unde nu sunt aparate nu merge nimic. Cu alea va face patronu bani.
(12-12-2010,20:13)
Autor : Mihai
Da @ Florin, sunt de acord cu tine, aparatele nu aveau ce sa caute acolo... pana la urma va deveni.... aiurea :)
(12-12-2010,18:59)
Autor : Florin
e o idee proasta ca ati adus si aparate :)
(12-12-2010,18:51)
1
Vizite : 7134
Spiritual

A`ime Cristie, specialistă în conștiința umană, vine la Satu Mare
Luni, 09 Iunie 2014
A`ime Cristie este specialistă în conștiința umană și a asistat zeci de mii de oameni aflați în toate structurile societății în transformările vieții lor, atât la nivel profesional, cât și la cel personal. A trăit 23 de ani în Australia, iar la ora actuală se află în România pentru a asista în transformarea poporului român. Călătorește excesiv în țără și străinătate și oferă consultații atât pentru persoane private.
Închirieri costume de carnaval – într-o nouă locaţie
Luni, 24 Octombrie 2011
Magazinul preferat de unde-şi închiriază sătmărenii costumele de Halloween, Crăciun sau carnaval, Dream House, s-a mutat la o nouă adresă, pe strada Liviu Rebreanu nr. 49, unde clienţii sunt aşteptaţi într-un spaţiu mai larg şi cu o varietate mai mare de măşti şi costume, care mai de care mai fanteziste. Pe lângă închirieri de costume, aici puteţi comanda şi animaţie asigurată de clowni la petrecerile copiilor.
Cursuri noi la Bridge Language Study House
Luni, 18 Aprilie 2011
In data de 2 mai 2011 demareaza urmatoarea serie de cursuri generale de limbi straine (engleza, germana, franceza, maghiara si romana) si de cursuri pregatitoare pentru examene internationale (LCCI, ECL, Cambridge, IELTS si TOEFL) in cadrul Centrului de Limbi Straine BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE din Satu-Mare.
Piste de biciclete în tot oraşul! Acum!!!
Marti, 07 Septembrie 2010
Băieţii care fac minimal mass-urile şi ridică aiurea pancarte în faţa Primăriei închise, cerând mai multe piste pentru biciclete, au cam greşit strategia. Ei au nevoie, înainte de toate, de o imagine „convingătoare” pentru campania lor. Le-o propunem noi pe Crina Smith.
Sătmăreanca Ioana Călin cucereşte lumea modei la Roma
Duminica, 29 August 2010
O sătmăreancă de 26 ani uimeşte profesorii de la cea mai mare şcoală a creatorilor de modă din Italia, Accademia dell’ Lusso, prin talentul ei şi originalitatea creaţiilor sale vestimentare. Ioana Călin locuieşte de şase ani la Roma şi a fost descoperită de o celebră modelistă, Margheritta Scarciola.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici