Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Szalka Tzp Soluţia Construcţiei
SM Online  - Duminica, 18 Iulie 2010

Ştim că nu trăim cele mai potrivite vremuri pentru a construi ceva, ştim că nu pică banii din cer, iar tinerii nu prea au perspective, dar, Slavă Domnului, nunţi se mai fac, miresele mai dansează şi adună plicurile n poală, şi chiar dacă nu iese o vilă din banii de nuntă, un cuib tot se poate ncropi.


 

Cei care s-au apucat vreodată de construcţii, ştiu ce chin poate să fie: alergătură bezmetică la zeci de firme, depozite, magazine, n căutarea preţului corect şi a materialelor de calitate, iar pnă la urmă omul ajunge să-l implore pe Dumnezeu să se termine odată acest calvar.

 

Nu şi dacă ajunge la show-room-ul Szalka Tzp de pe strada Aurel Vlaicu nr. 84. Aici, pe o suprafaţă de 1.800 mp, găseşte cam tot ceea ce-i trebuie pentru a construi o casă.


 

Szalka Tzp este distribuitor al unor mărci de renume la nivel internaţional, iar cei care i trec pragul se simt imediat ca acasă, plăcut surprinşi de oferta deosebit de bogată şi variată, dar şi de prietenia cu care sunt primiţi şi serviţi, cu un sistem de comercializare a produselor ce respectă ntocmai standardele europene n domeniu.

 

Cărămizi, ţigle, alte materiale de construcţie:

 

Uşi, ferestre, cu montajul asigurat:

 

Vopsele, tencuială, cu procesarea computerizată a culorilor: 

Gresie, faianţă, accesorii baie:

 

Mochetă, covoare, perdele: 

Mobilier bucătărie:

 

Elemente de decor pentru grădină: 

Toate acestea le găsiţi ntr-un singur loc, la cele mai avantajoase preţuri, pe strada Aurel Vlaicu nr. 84. Tel: 0261-706740.

63477 vizite
Distribuie pe
Iozsef
Unde sa mutat
2020-04-12 10:41:38
Lazar zoltan
Jo napot szeretnem megkerdezni hogy tavaj vettem valani cserepet 2 lej valamenyi nemtudom pontosan de erdekelne egem ha van meg belole
2018-01-17 14:06:49