Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Hotel Aramia – pentru eleganţa evenimentelor importante din viaţă
SM Online  - Marti, 5 Octombrie 2010

Pentru cei care au căutat mereu un loc elegant, un cadru intim şi plăcut în care să-şi întâmpine oaspeţii sosiţi la Satu Mare sau în care să-şi celebreze cele mai importante momente din viaţă în compania prietenilor, s-a deschis recent Hotelul Aramia, pe strada Wolfenbuttel nr.9.


 

Locaţia hotelului asigură clienţilor o şedere liniştită, departe de zgomotul centrului, dar, totuşi, destul de aproape pentru a ajunge în timp scurt la cele mai importante obiective din zona centrală a municipiului Satu Mare.


 

Clienţii au la dispoziţie 17 camere, restaurant, sală de conferinţe şi o oază de linişte în spatele hotelului, într-o grădină de vară.


Elementele folosite în decorarea clădirii, cum ar fi piatra naturală sau lemnul masiv, oferă un aer cald şi primitor. Vitraliile din camerele oaspeţilor transpun prin culori exteriorul în interior, creând un spaţiu intim plin de jocuri de lumină caldă.
 

 

Restaurantul deosebit de elegant al hotelului poate fi locaţia ideală pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, care merită sărbătorite cu prietenii şi persoanele dragi: nunţi, botezuri, zile onomastice, petreceri de firmă etc.


 

De asemenea, Hotel Aramia vă pune la dispoziţie o sală de conferinţe cu dotări ultramoderne, în care ospitalitatea şi căldura umană se mută în cadrul întâlnirilor formale, de afaceri.

 

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să contactaţi gazdele dumneavoastră de la Hotel Aramia pe strada Wolfenbuttel nr. 9, la numerele de telefon 0261-711.117, 0261- 711.118 sau pe e-mail la adresa office@hotel.aramia.ro

11993 vizite
Distribuie pe