Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Baby Trend – ofertă mai bogată într-un magazin nou
SM Online  - Marti, 19 Iunie 2012

Magazinul Baby Trend cu produse şi accesorii pentru bebeluşi îşi aşteaptă clienţii într-un spaţiu nou, mai mare, şi cu ofertă mai bogată şi mai variată, pe Bulevardul Lucian Blaga nr. 218.


Aici găsiţi hăinuţe, mobilier pentru copii, cărucioare şi scaune pentru bebeluşi, precum şi nenumărate accesorii pentru toate vârstele, de la naştere până la grădiniţă şi clasele primare.

 

Preţurile sunt cât se poate de atractive şi adaptate tuturor buzunarelor, iar calitatea produselor din mărcile Nuk, Chicco, Fisher Price, Baby Design, Chippolino, Espiro sau Baby Dreams este incontestabilă.
 

 

Clienţii sunt aşteptaţi cu promoţii zilnice, săptămânale sau chiar lunare la diferite produse, dar şi cu pachete de produse puse în vânzare la preţuri promoţionale.
 

 

Magazinul este deschis zilnic, de luni până vineri între orele 9 – 18, iar sâmbătă între 10 – 14.


 

Cei interesaţi pot să-şi comande produsele alese şi din magazinul online www.babytrend.ro, iar comanda se livrează gratuit, în termen de 24 de ore, la domiciliul clientului.

13593 vizite
Distribuie pe