Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Ceartă ca la uşa cortului în şedinţa Consiliului Judeţean
Florin Răchitan  - Joi, 27 Noiembrie 2008

Finalul de campanie electorală încinge spiritele între adversarii politici care au un cuvânt de spus în conducerea judeţului, în condiţiile în care circulă zvonuri că adversarii de azi ar putea fi chiar aliaţi după alegeri.
 
Tensiunile „tradiţionale” dintre vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeţean, Valentin Macec, şi reprezentantul grupului PSD, Mircea Govor, manifestate până acum mai mult prin ironizări reciproce, au degenerat în timpul şedinţei de joi într-o ceartă veritabilă, cu jigniri şi mârlănii.


Pornind de la o discuţie în contradictoriu pe tema finanţării unor activităţi culturale şi sportive, Mircea Govor şi-a sfătuit colegul liberal „să-şi trateze nervii în altă parte, nu la şedinţa Consiliului Judeţean”, la care Valentin Macec a reacţionat insistând pe lângă preşedintele Csehi Arpad să-i taie microfonul PSD-istului.

Până la urmă, Csehi a calmat spiritele, trecând repede la următorul punct de pe ordinea de zi, dar cei doi certăreţi nu s-au abţinut de la un nou schimb de replici la finalul şedinţei. La votarea proiectului de hotărâre pentru asiguarea unui spaţiu de birou în Palatul Administrativ pentru reprezentantul local al Consiliului Naţional al Audiovizualului, Mircea Govor a ţinut să precizeze că aceasta nu este iniţiativa personală a cuiva, ci a întregului Consiliu Judeţean. Vicepreşedintele Valentin Macec s-a arătat nedumerit de oportunitatea acestei intervenţii.

Trebuie precizat faptul că Mircea Govor a devenit recent proprietarul postului local Nord-Vest TV, iar liberalii au deschis şi ei în urmă cu două săptămâni un alt post local de televiziune, „trezind din morţi” fostul TV Samtel.

Tags: cearta  consiliul judetean  govor  macec  
2394 vizite
Distribuie pe