Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PD-L Satu Mare îşi reafirmă sprijinul pentru deputata Andreea Paul
PDL Satu Mare  - Vineri, 22 Martie 2013

Răspunzând unor declaraţii ale senatorului Valer Marian în legătură cu o presupusă solicitare a unor membri ai Partidului Democrat-Liberal de a cere demisia deputatei Andreea Paul din toate funcţiile politice pe care le deţine, conducerea formaţiunii politice vizate ne-a transmis un comunicat de presă pe care îl publicăm integral.

 

În legătură cu anumite alegații apărute în mass-media locală privitoare la o presupusă solicitare de retragere a încrederii politice pentru deputata Andreea Paul, conducerea Organizației Județene Satu Mare a PDL vă aduce la cunoștință următoarele:

 

1. Dl. senator Valer Marian, președinte în exercițiu al PSD Satu Mare, nu este nici chemat nici îndreptățit în nici un mod să exprime punctele de vedere ale Organizației PDL Satu Mare sau ale structurilor sale constitutive. În ceea ce ne privește, îl invităm să se preocupe mai degrabă de problemele, tensiunile și lupta pentru putere din interiorul filialei pe care (încă) o reprezintă.

 

2. În chip similar, (încă) membrul PDL Satu Mare, Florin Gal, nu are vreo misiune de purtător de cuvânt, nici al filialei, nici al organizației de femei din cadrul filialei Satu Mare sau al unui grup imaginar de „doamne și domnișoare”, presupuse membre și simpatizante ale partidului. Ar fi de preferat, în propriul său interes, ca susnumitul să se concentreze pe problemele pe care le are cu legea penală.

 

3. Filiala PDL Satu Mare își reafirmă pe această cale încrederea și sprijinul pentru deputata de Satu Mare, Andreea Paul, care are o prestație deosebită în ceea ce privește reprezentarea intereselor județului și a zonei în care a candidat și care beneficiază de toate calitățile și premisele unui om politic de anvergură. Atacurile sistematice la care este supusă nu reprezintă decât dovada cea mai elocventă în acest sens.

 

Satu Mare 22.03.2013

 

Președinte PDL Satu Mare

Petre Mureșan

2020 vizite
Distribuie pe