Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Senatorul Valer Marian a sigilat ușile de intrare în sediul PSD
Biroul Senatorial Valer Marian  - Joi, 25 Aprilie 2013

Senatorul Valer Marian a aplicat sigilii pe ușile de acces în sediul Partidului Social-Democrat de pe strada Ștefan cel Mare nr. 1.
 El a transmis un comunicat de presă în care și-a motivat gestul prin dorința de a proteja documentele și bunurile din interiorul sediului, în condițiile în care de când a renunțat la șefia Organizației Județene a PSD nu le-a predat oficial președintelui interimar Liviu Dragnea.


 

În comunicatul de presă, Valer Marian arată că a aflat despre convocarea membrilor Biroului Permanent Judeţean interimar al PSD pentru o şedinţă pe care o consideră nestatutară și, fiindcă are suspiciuni că va fi reclamată dispariţia unor documente, a decis să aplice sigiliile, în calitate de fost președinte al Organizației Județene a PSD.
 

 

De asemenea, el a transmis preşedintelui interimar Liviu Dragnea o solicitare scrisă pentru a se prezenta la Satu Mare în vederea realizării operaţiunii de predare-primire a scriptelor şi bunurilor organizaţiei şi a întocmirii unui proces verbal în acest sens.

 

Fostul președinte avertizează că persoanele care vor deschide uşile intră sub incidenţa infracţiunilor de rupere de sigilii, violare de domiciliu şi distrugere.

971 vizite
Distribuie pe