Locale Altele
Marti, 27 Octombrie 2020
Marti, 27 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Școala Politică Regională a tinerilor din Forța Civică
Forța Civică Satu Mare  - Luni, 5 August 2013

La sfârșitul săptămânii trecute, la Valea Măriei a avut loc Școala Politică Regională a Organizației de Tineret și Studenți Forța Civică Satu Mare.

 

La cursurile susținute de Alexandru Coita - consilierul pe afaceri externe al președintelui Forța Civică, Răzvan Ungureanu -  și de Vali Tîrnăcop, trainer la Asociația Pro Social, au participat reprezentanți din șapte filiale județene ale partidului: Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Prahova, Cluj, Sălaj și București.


 

Principalele teme abordate au fost cele legate de Partidul Popular European  și comunicarea politică. Radu Simionescu, președintele Organizației de Tineret Forța Civică de la nivel național, a ținut cursul introductiv în care a vorbit cursanților despre social media și managementul reputației online.


 

Raluca Cherecheș, președintele OTS Forța Civică Satu Mare, speră ca învățăturile și experiența de la Valea Măriei să fi fost pe măsura celorlalte două școli organizate până acum și amintirea acesteia să fie una frumoasă, iar informațiile primite de la traineri, folositoare.


532 vizite
Distribuie pe