Locale Altele
Luni, 20 Ianuarie 2020
Luni, 20 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Andreea Paul lansează un album turistic şi un site despre Ţara Oaşului
Florin Răchitan  - Vineri, 16 August 2013

Sub titlul „Promisiune îndeplinită”, deputata Andreea Paul lansează vineri un album turistic şi o platformă online www.taraoasului-romania.ro dedicate promovării atracţiilor turistice şi culturale ale Ţării Oaşului.

 

În cadrul unei conferinţe de presă ce a precedat lansarea oficială, deputata PD-L de Ţara Oaşului a declarat că aceste proiecte fac parte din strategia de scoatere a regiunii respective din izolarea în care ea consideră că se află de mai multe decenii, exemplificând că scăderea numărului turiştilor cu 20% în perioada de după Revoluţie.

 

Aceasta strategie a fost una dintre promisiunile Andreei Paul în campania electorală de anul trecut, iar acum a făcut primii paşi în îndeplinirea ei, insistând pe ideea că ambele proiecte au fost realizate din bani privaţi şi din simţ civic, fără cheltuirea vreunui ban public.

 

Albumul turistic şi site-ul vor fi lansate oficial la ora 17, la Muzeul Ţării Oaşului din Negreşti-Oaş, în cadrul unui eveniment la care vor participa lideri naţionali ai PD-L, precum Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Cristian Poteraş, dar şi oficialităţi locale şi judeţene de pe tot eşichierul politic, precum deputatul liberal Ovidiu Silaghi sau deputatul UDMR-ist Erdei D. Istvan.

 

Lansarea oficială va fi precedată, la ora 14, la Valea Măriei, de o întâlnire a oamenilor de afaceri din zonă, la care vor fi prezenţi, de asemenea, liderii naţionali ai PD-L.

 

"Oşenii au cucerit lumea prin munca lor. De acum incolo turistii vor fi cuceriţi de Tara Oasului. Tot ceea ce merita stiut despre Tara Oasului este aici. De la traditii si istorie, noi trasee turistice neexplorate pana acum, pana la implicarea civica. Mai presus de album si site, avem oamenii. Eu cred ca zestrea cea mare a Tarii Oasului se numeste omul. De aceea albumul si site-ul au menirea sa arate tuturor oşanul, caracterul si valoarea lui. Oşanul va face mai mult turism si mai multe afaceri. Va castiga in primul rând un loc de munca pentru el" -  susţine Andreea Paul în comunicatul de presă emis cu această ocazie.

999 vizite
Distribuie pe