Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Femeile Social Democrate ajută şomerii să-şi găsească job
OFSD Satu Mare  - Luni, 28 Octombrie 2013

Organizatia Femeilor Social Democrate din Satu Mare demareaza Campania de informare ,,Mai multe sanse de ocupare a unui loc de munca  si de formare profesionala”.

 

Scopul acestei campanii este acela de a constientiza populatia despre faptul ca persoanele fara loc de munca se pot recalifica, existand posibilitatea obtinerii unui loc de munca mult mai usor. Exista o paleta larga de cursuri de calificare puse la dispozitie de catre AJOFM Satu Mare.

 

Persoanele care se afla in cautare de loc de munca sau sunt somere vor fi indrumate pentru inscriere, fiind mediate de catre OFSD prin specialistii care cunosc legislatia in vigoare privind aceste aspect.

 

Incepand de luni, in fiecare cartier din municipiu se impart flyere pentru aceasta actiune, dorindu-se ca informarea sa ajunga cat mai repede la cetateni. Miercuri, de la ora 17, la sediul PSD de pe str. Stefan cel Mare va avea loc medierea.

 

Informatii se pot obtine la numarul de telefon 0361-401104. Pe aceasta cale, doritorii sunt asteptati la ora amintita pentru a fi cat mai informati.

1090 vizite
Distribuie pe