Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Halloween la tinerii Partidului Mişcarea Populară din Satu Mare
Partidul Mişcarea Populară Satu Mare  - Joi, 31 Octombrie 2013

Membrii Biroului Local al Organizatiei de Tineret a Partidului Miscarea Populara Satu Mare au organizat joi după-amiază o actiune de sarbatorire a Halloween-ului.


Cei care au dorit sa intre in atmosfera de Halloween au fost ofertati de tinerii - costumati ca atare - cu dulciuri si mere, dar au primit aceste mici cadouri si trecatorii intalniti pe traseul Bd. Lucaciu – Centrul Vechi si retur.

           

A fost prima actiune organizata de tinerii PMP si a avut ca scop promovarea noului partid de pe scena noastra politica, precum si sensibilizarea oamenilor privind aceasta sarbatoare, din ce în ce mai populară şi pe meleagurile noastre.

           

Bianca Racz – preşedintele Organizaţiei de Tineret a PMP: „Constat ca oamenii sunt din ce in ce mai tristi. Am vrut sa le descretim fruntile, dar sa ne si tina minte, ca noi, Partidul Miscarea Populara, suntem un “altfel” de partid. Vom milita in continuare ca obiectivele noastre sa fie atinse, sa putem trai intr-o “altfel” de tara. Chem alaturi de noi si pe ceilalti tineri,  sa punem umarul, sa construim pas cu pas o  Romanie  in care sa putem ramane si dupa tinerete”.

1153 vizite
Distribuie pe