Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Copiii sunt aşteptaţi să se întâlnească cu Moş Crăciun
PSD Satu Mare  - Luni, 2 Decembrie 2013

Marţi, 3 decembrie, de la ora 17, Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PSD, organizează la Filarmonica de Stat Dinu Lipatti din municipiu, spectacolul ‘’Darurile Moşului’’.

 

Sunt asteptaţi la întâlnirea cu moşul, toţi copii din municipiu şi din judeţ. În cadrul spectacolului vor canta artişti locali şi judeţeni, printre care Petrică Mureşan, Ansamblul Cununiţa Năzdrăvană, Ansamblul de copii Sânzienele din Negresti Oaş, grupurile folk Azur si Miraj din Tasnad, Tincuta Fernea, Varga Rafaelo, Giorgiana Avornicitii, vor fi şi demonstraţii de dans modern oferit de Kiss Bertalan si Ilies Dalma.

 


Şi pentru că la data de 3 decembrie se marchează şi ziua persoanelor cu dizabilităţi,  PSD Satu Mare va  fi alături de copiii cu handicap din centrele de plasament din municipiu si din judet, iar in cadrul momentului festiv, un grup de fete de la Casa de tip familial Alexandra din Amati vor colinda, şi Gabriela, din cadrul Centrului de Ingrijire si Asistenta "O viata noua" din Satu Mare, va canta la pian alaturi de cateva doamne din acest centru.

 

Momentul culminant va fi dat de Moş Crăciun care a acceptat să vină la începutul acestei luni la PSD, pentru a le oferi copiilor daruri minunate.

 

Preşedintele Partidului Social Democrat Satu Mare, Mircea Govor, invita toti copiii din municipiu si din judet, la ‘’Darurile Mosului’’.

745 vizite
Distribuie pe