Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Primarul îi trimite pe PDL-işti la groapa de gunoi
Florin Răchitan  - Miercuri, 18 Decembrie 2013

Reacţionând la acuzaţiile PDL-iştilor, care l-au făcut mincinos în ziua anterioară, primarul Dorel Coica a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că le-a trimis acestora o nouă somaţie, cerându-le să elibereze parterul clădirii în care îşi are sediul Organizaţia Judeţeană Satu Mare a Partidului Democrat-Liberal.

Edilul-şef le-a dat termen până după Sărbători să se conformeze, în caz contrar urmând să fie evacuaţi prin executor judecătoresc, după ce parterul clădirii respective a fost repartizat Partidului Mişcarea Populară, formaţiune politică în care s-au „refugiat” în ultima vreme un număr mare de foşti membri ai PD-L, care au rămas fideli liniei pro-Băsescu.

„Eu nu fac altceva decât să-i ajut să se regăsească unii pe alţii în aceeaşi clădire, fiindcă au fost colegi de partid, iar acum au ocazia să facă front comun împotriva primarului” – a declarat, ironic, Dorel Coica.

El a afirmat că scăderea numărului membrilor PD-L nu mai justifică ocuparea de către acest partid a tuturor spaţiilor în care şi-au desfăşurat până acum activitatea şi le-a recomandat, în stilul său caracteristic, o soluţie pe care o consideră „potrivită” în această situaţie: „Dacă tot au rămas doar trei intelectuali de rasă în PD-L – Ardelean, Raţiu, Mureşan – aceştia se pot muta liniştit în ghereta lui Claudiu Ardelean de la groapa de gunoi din Doba (preşedintele Organizaţiei Municipale PD-L şi administrator al Gropii Ecologice n.r.). Acolo este locul lor” – a punctat primarul Dorel Coica.

1060 vizite
Distribuie pe