Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nutzi de Satu Mare o salută în partid pe Adevărata Nutzi
Florin Răchitan  - Joi, 30 Ianuarie 2014

Știrea zilei în politica națională a fost că Elena Udrea s-a înscris, în sfârșit, în partidul care a fost inventat special pentru ea. Ecourile acestei « reintregiri familiale” s-au simțit până la Satu Mare, unde președintele regional al Partidului Mișcarea Populară și-a exprimat satisfacția printr-un comunicat de presă, pe care-l publicăm integral (cu scuzele de rigoare pentru stilul “liber” din introducere):

Salut cu bucurie reîntâlnirea mea politica cu o doamna pe care o apreciez nespus de mult. Bine ai venit, Elena Udrea, in PMP! Bine ne-am reintilnit ca si coechipiere in arena politicii până nu demult destinata in mare parte barbatilor!

Pentru PMP, Elena Udrea reprezinta un mare cistig. Este un om politic veritabil de dreapta, care a demonstrat forta, putere de munca, a demonstrat consecventa in atitudine si in lupta cu flagelul USL-ist.

A fost un ministru remarcabil al guvernului condus de Emil Boc. A pierdut la milimetru sefia PDL, fiind invinsa de  Vasile Blaga prin metode cel putin discutabile. A ramas un partener loial si corect politicii de drepta si presedintelui Basescu. A incercat, din pacate sau mai bine spus din feicire pentru PMP sa micsoreze distanta creata intre PDL si presedintele Basescu. Asa cum spuneam, din fericire pt PMP nu a reusit!

Acum o primim cu mare drag inapoi in familia noastra, in familia unita a adevaratei drepte roamanesti, asigurind-o de loialitatea si corectitudinea noastra in lupta cu acest guvern corupt, mincinos si inuman.

Bine ai venit, Elena, alaturi de noi, de unde, in realitate, nu ai plecat niciodata! 

Secretar regional PMP
Presedinte PMP Satu Mare
Dr. Laura Diana BOTA

1248 vizite
Distribuie pe