Locale Altele
Miercuri, 8 Iulie 2020
Mie, 8 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreni la mitingul PD-L din Bucureşti
PDL Satu Mare  - Duminica, 9 Februarie 2014

Într-un comunicat de presă, conducerea judeţeană a Partidului Democrat-Liberal Satu Mare prezintă participarea unei delegaţii sătmărene la mitingul organizat sâmbătă de această formaţiune politică la Bucureşti.

Publicăm integral textul comunicatului de presă:

Prezentă la Mitingul PDL organizat sambată în București, organizația sătmăreană a fost reprezentată de o delegație formată din 110 membri, dovedindu-și încă odată, prin mărime și prestație, îndârjirea și consecvența în lupta împotrivă abuzurilor puterii USL.  

Alături de deputatul de Oas, Andreea Paul, în mulțime au fost prezenți președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, Sorin Ghilea - secretar general, Claudiu Ardelean, Ileana Blidar, Adrian Cozma, președinți ai organizațiilor locale, primari și consilieri PDL.

Îmbarcați în  două autocare care  au pornit vineri seară din centrul municipiului, sătmărenii  s-au înarmat cu megafoane, vuvuzele, tobe și cu cele mai sugestive pancarte, nasurile imense, de mincinoși patologici ale lui Ponta și Antonescu, fiind ușor de observat  în mulțimea adunată. Celor sosiți cu autocarele li s-au alăturat în Piața Revoluției şi membrii PDL sătmăreni sosiți la protest cu mașinile personale sau cu alte mijloace de transport.

Asemeni celor 15.000 de protestatari din Piața Revoluției, sătmărenii s-au simțit mandatați și susținuți  în efortul lor de  românii înșelați și păcăliți de masinăria USL-istă. Pentru românii cinstiți, cu drag de muncă, avem obligația morală de a ne luptă zilnic cu USL-ul și de a apăra statul de drept.

Trebuie să ne împotrivim disprețului față de lege, incompetenței ucigașe și  jafului, printr-un proiect de țară care să-i atragă alături de noi pe toti cei care n-au girat prin votul lor aceasta guvernare, dar si pe cei profund dezamagiti de directia in care a luat-o Romania. Acei români scârbiți de clasa politică, de un Parlament cu aproape 600 de parlamentari costisitori, ineficienți, dar care își apără până în ultima clipă infractorii.

Nu mai puţin 36 de parlamentari ai majoritătii USL au fost condamnați penal sau acuzați și in stare de incompatiblitate, in acest mandat: 22 de la PSD și 14 de la PNL. Atacul constant la independența justiției blochează dezvoltarea economică. O țara coruptă e o țara cu cetățeni  săraci, iar românii o simț pe propria piele.

„În Regimul Ponta-Antonescu oamenii mor cu zile, legea e batjocorită in Parlament și mafioții se răstesc la Justiție!” - a punctat candidatul PDL la alegerile prezidențiale, Cătălin Predoiu.

Delegația sătmăreană s-a reîntors duminică acasă, mobilizată și mai motivată. Potrivit președintelui Petre Mureșan, PDL are obligația morală de a scoate Romania din criza statului de drept. Alături de simpatizanți  și societatea civilă, noi suntem cei care putem opri dezastrul USL. O dovedim în fiecare zi, prin  acțiuni oricât de mărunte, că sunt luări de poziție sau proteste locale. O atitudine combativă  și o opoziție fermă trebuie să oprească în cele din urmă aroganța și bătaia de joc la adresă românilor cinstiti.

599 vizite
Distribuie pe