Locale Altele
Vineri, 3 Iulie 2020
Vin, 3 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PDL raspunde opticienilor si primarului Coica
PDL Satu Mare  - Miercuri, 12 Februarie 2014

Reacţionând la declaraţiile primarului Dorel Coica de la conferinţa de presă de marţi, conducerea Organizaţiei Judeţene a Partidului Democrat-Liberal a trimis un drept la replică, pe care îl publicăm integral.

Campania de consultatii optometrice gratuite derulata de PDL in parteneriat cu firma LentOptik este una nationala, iar Satu Mare este unul dintre judetele in care s-a desfasurat.

Partenerul nostru, LentOptik SRL, are toate autorizatiile necesare  si detine documentele legale pentru desfasurarea activitatii in cauza:

- aviz de la Ministerul Sanatatii pentru import, depozitare si comercializare de dispozitive oftalmologice si optice;

- activitate inregistrata la ORC pentru servicii in sanatate in afara sediilor proprii;

- autorizatii individuale de libera practica pentru optometristi;

- certificate de calitate si declaratii de conformitate pentru echipamentele de investigatie si pentru produsele comercializate.

Consideram ca doar teama de concurenta i-a determinat pe unii intreprinzatori din domeniul comertului cu produse de optica medicala (nu medici oftalmologi, cum s-a relatat) sa depuna reclamatii la diverse institutii si sa-si gaseasca un aliat in persoana primarului Coica, care, medic fiind, isi permite sa-i catalogheze pe altii pseudo-medici!!! 

Mai mult, in alte judete s-au primit semnale pozitive de la medicii oftalmologi locali, deoarece dupa consultul gratuit de care au beneficiat mii de persoane, fiind constatate probleme de natura medicala, chiar chirurgicala, pacientii s-au indreptat catre acestia.

PDL este partener in acest proiect din grija, respect si interes fata de cetatean. Am alocat resurse materiale si umane, organizatoric vorbind, pentru a pune la dispozitia satmarenilor consult gratuit si acces la ochelari, lentile si rame la preturi rezonabile. Suntem interesati sa facem parteneriat cu orice alt intreprinzator, din orice domeniu, daca prin asta putem oferi un sprijin cetateanului. Asteptam propuneri!  

Cat despre sediu, PDL  isi desfasoara activitatea intr-un spatiu repartizat in anii 90, inchiriat de municipalitate, ca orice alt partid dintre cele vechi. Avem chiria achitata la zi, iar utilitatile le platim direct la furnizorii acestora, fiind si aici fara datorii. Este regretabil ca primarul Coica minte populatia cu privire la datorii si eventuale ilegalitati, este regretabil ca are o atitudine de dictator comunist intr-o societate democratica, dar mai ales, este extrem de grav  ca nu cunoaste legea si este la limita abuzului in serviciu.

Coica uita ca in vara anului 2013 si PSD Satu Mare a avut activitati similare si nu stie ca va intra in conflict cu colegi PSD-isti din alte judete care au desfasurat sau desfasoara activitati asemanatoare (dati o cautare pe Google si gasiti).

777 vizite
Distribuie pe