Locale Altele
Miercuri, 26 Februarie 2020
Mie, 26 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PMP-iști sătmăreni la mitingul Opoziției din capitală
Laura Bota  - Luni, 17 Martie 2014

Reprezentanții Organizatiei Județene Satu Mare a Partidului Mișcarea Populară au participat sâmbătă, alaturi de alti 10.000 de oameni, la cel mai mare miting al opozitiei  menit sa demaste demagogia, minciuna, coruptia guvernului condus de plagiatorul mitoman Victor Viorel Pinochio-Ponta.

Alaturi de colegii mei din toata tara am protestat impotriva încă unei ticaloșii cu care cel  mai corupt si slab guvern din istoria postdecembrista a României doreste sa ne impovareze.

Acest protest a fost organizat de Partidul Mișcarea Populară în capitală, în Piața George Enescu, împotriva accizei suplimentare la carburanți și a creșterii generale a prețurilor.

Manifestanții, în cea mai mare parte tineri simpatizanți ai PMP, au venit cu steaguri tricolore, cu steaguri ale Uniunii Europene şi cu drapele ale PMP. Mulţi dintre ei au afişat pancarte pe care se puteau citi mesaje împotriva Guvernului şi a accizei: „Ponta te arde cu pompa!”, „Victor Ponta – plătit din banii noştri să ne golească buzunarele”, „Taxa Victor Viorel te arde la portofel”, „Românii cotizează, baronii încasează” – precum şi mesaje despre parteneriatul cu şeful statului: "Traian Băsescu, alături de Mişcarea Populară".

Pe scenă au urcat circa 30 de reprezentanţi ai Mişcării Populare – lideri naţionali ai partidului, printre care si presedintele PMP Satu Mare Laura Bota, reprezentanţi din Parlamentul României, din Parlamentul European şi din teritoriu, precum şi primari care s-au înscris recent în Fundaţia Mişcarea Populară.

Adunarea Partidului Mișcarea Populară s-a încheiat cu un marș al celor prezențI către sediul Guvernului, unde s-au scandat sloganuri împotriva accizei şi pentru demisia lui Victor Ponta.

Mitingul de sâmbătă a reprezentat cel mai important punct al campaniei intitulate “Ponta te arde cu pompa!” organizată de PMP începând cu a doua parte a lunii februarie în toată țara. În cadrul campaniei au fost distribuiți fluturași informativi despre efectele negative ale intenției guvernului Ponta de a majora acciza la carburanți, dar a avut loc și o acțiune de strângere de semnături contra acestei noi taxe. Peste 300.000 de români au semnat împotriva acczei, printre ei aflându-se și președintele Traian Băsescu.

836 vizite
Distribuie pe