Locale Altele
Vineri, 14 Iunie 2024
Vin, 14 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PDL-iştii sătmăreni cer demisia prefectului Eugeniu Avram
Florin Răchitan  - Luni, 17 Martie 2014

Cu puţină întârziere faţă de colegii lor din ţară, reprezentanţii Partidului Democrat-Liberal din Satu Mare, în frunte cu liderii organizaţiei judeţene şi municipale, Petre Mureşan, respectiv Claudiu Ardelean, precum şi cel al organizaţiei de tineret, Adrian Cozma, au depus luni la Prefectură aşa-numita „Cartea minciunilor USL”, document ce conţine tot ceea ce consideră Opoziţia ca fiind nerealizări, acte de corupţie sau promisiuni neonorate ale forţelor politice aflate la putere în ultimii doi ani în România.

Dacă în alte judeţe din ţară, înregistrarea respectivului document la prefecturi a fost precedată de mitinguri de protest în cursul zilei de sâmbătă, PDL-iştii sătmăreni s-au abţinut de la asemenea acţiuni pentru a nu se suprapune, potrivit propriilor declaraţii, cu manifestările ocazionate de Sărbătoarea Naţională a maghiarilor.

Astfel, înregistrarea de luni de la Prefectura Satu Mare a fost o simplă formalitate, dar liderii PD-L au profitat de ocazie pentru a cere demisia prefectului Eugeniu Avram, în cadrul întâlnirii personale pe care au avut-o în biroul acestuia.

Ei şi-au motivat gestul solicitându-i prefectului să nu gireze ceea ce au numit „politica păguboasă a Guvernului”. La rândul lui, Eugeniu Avram a luat la cunoştinţă cererea lor, iar ulterior a declarat că le va da un răspuns după ce va studia conţinutul documentului primit. „Dacă aceasta ar ajuta la rezolvarea în vreun fel a problemelor, eu sunt dispus oricând să renunţ la funcţia mea” – a declarat prefectul Eugeniu Avram.

În timpul întâlnirii, el le-a promis PDL-iştilor că se vor respecta procedurile oficiale şi va transmite documentul forurilor superioare din cadrul Guvernului României. Între timp, portarul hâtru de la intrarea în Palatul Administrativ a remarcat că în urmă cu 3 ani situaţia era inversă, el permiţând atunci intrarea în clădire a unei delegaţii USL care a depus un document asemănător împotriva guvernului de atunci, susţinut de cei care au parcurs acum acelaşi traseu. „Aşa se învârte roata” – a încheiat portarul ;))

1154 vizite
Distribuie pe