Locale Altele
Joi, 24 Septembrie 2020
Joi, 24 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Magyar Lórand, noul lider al grupului UDMR din Consiliul Local
UDMR Satu Mare  - Joi, 17 Aprilie 2014

La sedinţa de a miercuri, reprezenţii UDMR Satu Mare au făcut o analiză a  activității şi a rezultatelor  liderului de grup Maskulik Csaba, având în vedere că mandatul acestuia a expirat de un an.

După această analiză, reprezentanţii au acordat votul de încredere pentru Magyar Lorand care a fost ales noul lider de grup.

 „Doresc o comunicare echilibrată cu instituţiiile şi cu domnul primar. Eu consider că trebuie să constituim opoziţie constructivă, atâta timp cât nu avem viceprimar trebuie să lucrăm din opoziţie.

Acesta nu înseamnă că vom împinge activitatea grupului la o extremă, nici în viitor nu intenţionăm să spunem nu la toate iniţiativele, dar când nu suntem de acord cu o propunere ne veţi auzi vocea fiindcă aceasta este o politica demnă de opozitie”,
a declarat Magyar Lorand, consilier local UDMR din 2008. 

De asemenea, Magyar Lorand este vicepreşedinte al UDMR Satu Mare și preşedinte al Comisiei pentru sănătate, protecţie socială, sport şi tineret.

„Magyar Lórand este pregătit din punct de vedere profesional şi are experianţa politică necesară pentru a îndeplini cu succes noua sarcina”, a declarat Pataki Csaba, preşedintele organizaţiei judeţene a UDMR Satu Mare menţionând totodată că destoinicia lui Magyar Lorand este evidenţiata şi de locul 13 pe care il ocupă pe listele candidaţilor pentru Parlamentul European.

836 vizite
Distribuie pe