Locale Altele
Joi, 9 Aprilie 2020
Joi, 9 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
1 Mai cu muncă la PSD
PSD Satu Mare  - Joi, 1 Mai 2014

Cu ocazia zilei de 1 Mai, Organizaţia Municipală Satu Mare a Partidului Social Democrat, cu dedicarea totala a Tineretului Social Democrat si a catorva membre ale Organizaţiei Femeilor Social Democrate au organizat o actiune de ecologizare la Taberele Scolare.

Tinand cont de faptul ca în zona respectivă se organizeaza activitati extrascolare de catre elevii si tinerii din Satu Mare si nu numai, PSD a considerat ca este momentul sa ofere sprijin Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport pentru ecologizarea curtii intinse pe o suprafata de două hectare.

S-a tuns iarba, s-au zugravit copacii si dalele de delimitare a trotuarelor, s-au maturat zonele betonate, iar la terminare s-a servit o cafea si un pahar de suc. Tinerii social-democrati au dat dovada inca odata ca sunt interesati de lucrurile bine facute, de curatenia si locurile dedicate tinerilor, iar harnicia lor a fost apreciata si de presedintele PSD, Mircea Govor, de primarul Dorel Coica, dar si de viceprimarul Radu Roca, care au muncit cot la cot cu echipa tanara.

Cu aceasta ocazie, PSD Satu Mare ureaza tuturor locuitorilor municipiului si judetului Satu Mare  un 1 Mai cu multa buna-dispozitie si un weekend pe masura!

745 vizite
Distribuie pe